Barry Hay voorziet geen carrière voor Voice Seniors

Geplaatst op Fri 14 Sep 2018 om 14:45

De 70-jarige rockster Barry Hay denkt niet dat de finalisten van The Voice Senior op een glansrijke muziekcarrière hoeven te rekenen, maar misschien zijn er wat bejaardentehuizen die hen willen boeken. Dat zegt hij vandaag in het AD. Hay denkt dat de finalisten niet op te veel moeten rekenen. “Het lijkt me sterk. Misschien dat er bejaardentehuizen zijn die schreeuwen om dit talent. Voor de zondagmiddagmatinee, maar ik zie ze niet op Pinkpop staan“, zo laat de zanger weten.

Overigens vindt Hay het wel een mooi programma. “Het zijn allemaal charmante kerels daar op het podium. Good time boys, geen azijnpissers. Dat is hartverwarmend, al zit het op het randje hè, want het heeft ook iets krampachtigs om nu nog zo graag in de schijnwerpers te komen.

Lee Towers denkt ook dat een grote carrière er niet in zit voor de kandidaten, maar dat dat meer te maken heeft met The Voice. “Zelfs van degenen die met vlag en wimpel de finish hebben gehaald, hoor je soms na drie jaar al niets meer.

Willeke Alberti is optimistischer: “We gaan ze straks terugzien. Daarvoor zingen ze gewoon te goed.

Vanavond is de grote finale van The Voice Senior te zien, om 20.30 uur op RTL 4.

Het AD-artikel ‘Senioren doen smullen en brullen’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
18 Reacties op “Barry Hay voorziet geen carrière voor Voice Seniors”


 1. JP

  The Voice dement

 2. René

  The Voice krijgt elk jaar dezelfde kandidaten, ze zijn dan toch vergeten dat ze al eerder hebben meegedaan.

 3. Anton.

  Misschien dat er wat bejaardentehuizen die kutband GE wil boeken. Werkelijk de meest overschatte kutband van Nederland. Haagse coke snuiverers die nog nooit iets hebben bijgedragen aan de samenleving.

 4. NW8

  !!
  Bejaarden/ verzorgingstehuizen liggen wat betreft activiteiten bestedingen aan de g honger, daar is door de bezuinigingen de klad in gekomen !
  dus een vetpot voor een senoir artiest is dat niet , ja je kunt wel voor een reis kosten vergoeding optreden , maar dat is ook alles !

 5. S

  Sommige hebben een mooiere stem dan de piepstemmetjes van tegenwoordig.

  https://www.youtube.com/watch?v=6K2zBQqKJkg

 6. NW8

  by the way Al zing je de sterren van de hemel, het is heel moeilijk hier door te breken na een song of talentenjacht , Je moet echt in dit vak een kruiwagen hebben
  anders kun je het wel vergeten Weet u nog NELLY D` ROSA in de soundmix show , een super zangeres die Shirley Bassy vertolkte! Maar schandelijk dat een zangeres met hoge kwaliteit niet verder kwam, en nu bij de Primarkt een paar dagen er bij moet werken want veel optreden is er gewoon niet bij !

 7. HanzWorsd

  Die bejaarden hebben geen instagram, dus ken ik ze niet.

 8. Elvis

  Barry Hay, zijn er nog grotere galbakken?

 9. Zomaar

  Het zal TALPA een worst wezen hoe het verder gaat met de kandidaten na de uitzendingen

 10. Ron

  Nee hé hé, geen muziekcarrière, maar misschien wel een optreden hier of daar. En dat is het dan en meer ambities zitten er niet in, maar dat is toch prima en geweldig voor die mensen.

 11. NW8

  MC@ kunnen die blote mannen niet van de site , erg onsmakelijk hoor!!

 12. lopi

  Bij de Toppers moeten zingen om de school van je kinderen te kunnen betalen, dat duidt natuurlijk wel op een vetpot en heeft niet iets zieligs. Zijn stem heeft Barry een paar jaar geleden ook bedankt voor de moeite.

 13. mark

  Hay is wel oké.

 14. Ano Nymous

  The Voice Senior wordt ook het meest bekeken in verzorgingshuizen. Dus dan ze daar voor een optreden te boeken is logisch.
  Barry Hay heeft helemaal gelijk.

 15. Otto Groeneveld

  Is dit de broer van Lee Towers met die bril.

 16. Noëlla

  Dit geldt voor alle versies van tvoh. Alle voorgaande winnaars zijn geflopt of hebben in ieder geval niet bereikt wat ze wilden. Die vorige winnaar…Ene Jim hoor je ook niets meer van. Uiteindelijk is alleen Maan nog een beetje ‘succesvol’.

 17. Pino

  Barry Hay zelf wordt als niet eens meer door bejaardenhuizen geboekt

 18. Pluk vd Petteflet

  Barry Hay is een Opperbaas.
  Old Rockers keep on Rocking.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.