André Hazes jr. wil niet in Robinson: ‘Hekel aan zand’

André Hazes jr. wil niet meedoen aan Expeditie Robinson. Hij heeft namelijk een hekel aan zand. Dat heeft de SBS 6-presentator gezegd op Radio Veronica. Hazes jr. heeft de uitnodiging van de makers van de RTL 5-show al een paar keer afgeslagen. “Nee, dat soort dingen doe ik niet. Ik ben twee keer gevraagd en het is wel een programma om over na te denken, maar ik zie mezelf dat niet doen. Ik heb sowieso een schurfthekel aan zand, echt“, zo laat de volkszanger weten.

Gaat hij dan ook nooit naar het strand? “Ik offer me soms wel eens op voor m’n vrouw, maar op het strand zit ik me de hele dag te irriteren. En je wordt ook zo dun enzo op dat Robinson-eiland, daar ben ik helemaal geen type voor.

Er zijn echter ook wegen te verzinnen waarop je tóch eten kunt krijgen op het tv-eiland. “Ik heb weleens een verhaal gehoord… Dat is echt waar wat ik jullie ga vertellen, het is van de Zweedse editie van Expeditie Robinson en er was een vrouw en die werd maar niet slanker. Die had een energie joh elke keer.”

Elke nacht loopt er een man die de kandidaten controleert en zij had met hem afgesproken dat zij elke nacht iets bij hem zou doen voor een Snicker. Dat is geen grap. Die gaf dus elke nacht een Snicker en zij deed dingetjes en handelingen bij hem.”

Tot slot wil Hazes ook niet wekenlang van huis zijn voor een tv-show. “Vooral als je een kindje hebt van twee, weet je wel, dus dat soort dingen doe ik niet.”

Foto: William Rutten, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen