Willibrord vond Olcay Gulsen toch wel meevallen

Geplaatst op Tue 14 Aug 2018 om 14:10

Willibrord Frequin vond Olcay Gulsen toch wel meevallen als vervanger van Jamai Loman in de nieuwe RTL 4-show Beter Laat Dan Nooit. Dat vertelt hij in De Telegraaf. Eigenlijk zou Loman de serie presenteren waarin Frequin en drie andere bejaarde bekendheden op reis gaan, maar vanwege zijn nierproblemen werd hij vervangen door Gulsen. Op de allereerste draaidag gaf Frequin Gulsen een draai om de oren, was eind juni te zien in Boulevard. Gaandeweg ging het echter een stuk beter.

Gulsen zei op die allereerste draaidag op Schiphol: “Je moet maar niet te aardig worden, anders raak je je imago van eikel nog kwijt.

Frequin reageerde pinnig. Nu zegt hij: “Olcay wilde me een hak zetten, een beetje populair doen, maar dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik zei ook meteen: ‘Turk, doe even wat rustiger.’ Bleek ze helemaal geen Turkse te zijn, maar Armeense. Dat leidde later tot een band, want ik heb als verslaggever heel veel landen bezocht, waar een dictatuur was.

Al gauw zag ik in dat Olcay een geweldige, lieve en nette vrouw was. Dat had ik dus helemaal niet verwacht. En interviewen kon ze ook als de beste. We zijn heel goede vrienden geworden. Van de week gaan we samen eten, even bijpraten.

Beter Laat Dan Nooit begint op dinsdag 4 september bij RTL 4. Het Telegraaf-interview met Willibrord Frequin kunt u lezen via Blendle.

De beelden van Boulevard ziet u onderstaand:

Foto: RTL
13 Reacties op “Willibrord vond Olcay Gulsen toch wel meevallen”


 1. Whitedog

  Mag ze alsjeblieft weg van TV?

 2. Nico van Tol

  Tjonne tjonge wat noem je daar voor fossiel op zeg. Willibrord F die naar een debiele programma van Tokkie FTL kijkt, nee njet meer down dit is de overtreffende trap van waardeloos berichtgeving.

 3. Ramberda

  dit wordt helemaal niets. Heb al een eerste montage mogen bekijken.

 4. chris

  Frequin een misselijk mannetje. Kijkcijfers, bij voorbaat zeer laag.

 5. Teela

  Wat een tokkie, die Frequin. /sarcasme/Wel een mooi origineel programma trouwens./sarcasmeoff/

 6. Winston Kanooknikswitch

  Het is geen orgineel programma maar komt uit Amerika,netjes gepikt dus. Die Olcay is een overdreven ,verwend nest en zal de kijkcijfers tegen houden. Men pruimt haar niet.Dus weer eens een zeer onverstandige beslissing van RTL. Overigens had Jamai ook veel te licht geweest voor een dergelijk programma. Daar walsen die 4 heren ook overheen met al hun bagage.

 7. Erwin

  Wat een heerlijk ordinair programma, die Olcay is een brutaaltje hoor, ik ga zeker kijken. Jammer dat ze Johan Derksen niet hebben gevraagd als bekende bejaarde.

 8. Henkie

  Als Olcay nou eens even lekker terug ging naar Turkije, En neem Wilibrord mee svp.

 9. Mediaprak

  In verband met een verbouwing/ oorzakelijke renovatie van Huize Even Geduld AUB te Laren is bewoner W Frequin op een korte gesponserde vakantie gestuurd

 10. wilikkotsen

  gatverdamme, denk je van die man verlost te zijn…GO AWAY !

 11. Daan

  Olcay kan niks zonder haar tieten.

 12. Gerard Ek(streem)dom

  Lekkere jopen toch Daan?!

 13. Ernst

  Overschatte vrouw. Jaren geleden een uitzending van haar gezien waarin ze ondernemers advies gaf. Wat een arrogante muts. Ik geloof dat ze inmiddels zelf failliet is. Geen schande maar wel bijzonder dat ze anderen advies gaf om hun zaken op orde te brengen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.