NPO met nieuwe misdaadserie Keizersvrouwen

Er zit een nieuwe misdaadserie aan te komen bij de NPO: Keizersvrouwen. De cast is inmiddels compleet; de hoofdrollen worden gespeeld door Karina Smulders, Susan Radder en Hilde van Mieghem. Dat meldt Avrotros. De opnames van Keizersvrouwen zijn vandaag begonnen en daarom maakt de omroep ook wat andere bekende namen uit de cast bekend. Het gaat om onder meer Thijs Römer, Matteo van der Grijn, Roeland Fernhout, Imanuelle Grives en Dragan Bakema.

De serie gaat over de ambitieuze Xandra Keizer (Karina Smulders), die haar oude vriendin Pamela (Imanuelle Grives) uit de brand helpt met het organiseren van een event voor haar internationale high-class escortbureau.

Na een succesvolle avond wordt ze steeds verder in Pamela’s wereld vol seks, drugs en geweld gezogen, een wereld die ze jaren geleden met veel moeite is ontvlucht. Ze komt weer oog in oog te staan met haar criminele moeder; de bron van alle ellende in haar leven.

Noodgedwongen start Xandra een gevaarlijk dubbelleven waarbij ze haar man en dochter buiten schot probeert te houden, maar dat blijkt al snel onmogelijk…

Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Foto: AVROTROS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen