Veronica haalt VI-trio uit elkaar op CL-avonden

Veronica haalt de mannen van VI, Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, uit elkaar op Champions League-avonden. Ze mogen vanwege afspraken met sponsors niet analyseren als trio. Dat heeft Derksen verklapt in Onze Man In Deventer op NPO Radio 1. Het trio maakte op RTL 7 niet alleen Voetbal Inside, maar deed ook samen de beschouwingen van de Europa League. Straks gaan ze Veronica Inside maken, maar gaan ze níet samen de Champions League analyseren.

De sponsor heeft het verboden, aldus Derksen. “Bavaria Bier schijnt ons programma te sponsoren en omdat wij het format zijn, mogen we niet in dezelfde samenstelling de Champions League doen, want dat wordt gesponsord door Heineken Bier.”

Derksen gaat de Champions League op dinsdagen doen met Hélène Hendriks en Kenneth Perez. “Ik moet nu op dinsdag met Hélène en Perez zitten en René op woensdag met Wilfred en nog iemand, ik weet niet wie. Wij mogen niet in dezelfde samenstelling zitten. Dat vind ik geen enkel probleem.”

Ik vind Perez heel erg goed. Iedereen heeft in de tv-wereld een hekel aan Perez, want hij schijnt nogal lastig te zijn, maar ik vind hem uitstekend. Het is mijn favoriete analist.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen