Twan Huys maakt filmpje waarin hij naar studio loopt

Geplaatst op Thu 23 Aug 2018 om 9:30

Met nog maar anderhalve week te gaan probeert Twan Huys zijn online achterban alvast warm te krijgen voor de première van het nieuwe RTL Late Night. Hij heeft een filmpje opgenomen waarin hij naar de nieuwe studio loopt. Dat is te zien op Twitter. Huys opent het filmpje buiten bij De Hallen, een voormalige tramremise in Amsterdam die is omgebouwd tot uitgaanslocatie. “Hallo, Twan hier. Dit zijn De Hallen in Amsterdam. Vanaf maandag 3 september gaat het hier allemaal gebeuren.”

Op die dag begint het nieuwe programma van Huys. “En ik vertel je nu hoe het eruit gaat zien via deze tour.”

Vervolgens laat hij de kijker de Foodhallen zien, het restaurantdeel van De Hallen voor hipsters met canvastassen. “Hier kan je waanzinnig eten: altijd leuk, goede sfeer. Verderop is een bioscoop en onze nieuwe studio, daar ben ik nu al enorm opgewonden over.

Daarna loopt hij het studiocomplex in. “Dit is het: als je bij ons publiek bent, te gast bent bij ons in de studio, dan kom je hier binnen. Een geweldige entree. De bar is nog donker, maar hij gaat zometeen open.”

Tot slot gaat de studiodeur open. “Dit is hem, maanden aan gewerkt: hierachter is onze nieuwe studio. Ik ga naar binnen, maar voor jullie blijft het nog even geheim. Tot maandag 3 september, tot dan, joehoe.”

Het filmpje:

Foto: RTL
34 Reacties op “Twan Huys maakt filmpje waarin hij naar studio loopt”


 1. Senip

  “Voor hipsters met canvastassen”. Wat een klinkklare nonsens. Mooie locatie trouwens.

 2. Senip

  “Voor hipsters met canvastassen”. Wat een klinkklare nonsens. Mooie locatie trouwеns.

 3. Ron

  Ben meer benieuwd naar de inhoud en het format van de show en of er een geheel nieuwe redactie is samengesteld en dus niet die hittepetitten van de Tan redactie die alleen maar flauwe gasten met dito items kunnen verzinnen…

 4. Deadly Viper

  Sorry maar die man heeft echt een saaie NPO uitstraling konden ze bij RTL echt niks beters vinden?

 5. IP Reclame

  Komt tijd komt Grolsch

 6. chris

  Altijd een prima interviewer bij Nieuwsuur en College tour.
  Onbegrijpelijk dat hij zo’n mooie baan heeft weggegooid. Ik denk dat hij daar spijt van zal krijgen.

 7. critikast

  Heerlijk vertrouwd Amsterdams allemaal. En je kunt er helemaal niet “fantastisch:” eten trouwens. Maar ja, ze zullen wel meebetalen aan het programma, al is het alleen maar om hun restaurant meer naamsbekendheid te geven, want het loopt voor geen meter. En de inhoud zal wel weer heerlijk randstedelijk van karakter worden. Want per slot van rekening zitten we “hier” in Amsterdam !

 8. Curryworst

  De man houdt toch de uitstraling van een gortdroge NPO ambtenaar.

 9. BreakingNews

  @criticast Je bent waarschijnlijk zelf nog nooit in De Hallen geweest. Circa 30 restaurant uitgifte met vanuit iedere hoek van de wereld wel iets te eten. Het is belachelijk duur, prijs/ kwantiteit verhouding maar je kan er wel degelijk fantastisch eten. Alleen de ambiance maak al of je op vakantie bent.

 10. Britt Scholte Lover

  Saaie gast die Twan huys, dit gaat hem niet worden, grote flop voor rtl 4 !!

 11. SOLANGE

  De locatie is de voormalige markt dus saai en nietszeggend…

 12. SOLANGE

  Hoop dat het beter wordt dan de show met Tan… Nadia is maar aan het handenwrijven en fake lachen nooit eens een kritische vraag…moet nog veel leren zal blij zijn als Pauw terug is de enige echte….

 13. Marcooo

  Voor de lancering van HET nieuwe programma met zo’n amateuristisch filmpje komen. Slecht gefilmd. Slecht geluid. Dit kun je toch niet menen? Het is 2018. Er zijn baby’s die professionelere filmpjes met de telefoon kunnen maken. Gooi minstens die bar even open als je het toch gaat vermelden en wacht even tot er niet mensen dwars doorheen lopen. Wat slecht zeg. Dit is een heel erg slecht voorteken voor wat komen gaat. En dan die talentloze nietszeggende drol van Lex Uiting erbij die al jaren geleden aan de kant is gezet erbij. Twan jongen, wat heb je gedaan? Dit moet heel raar lopen wil dit wat worden. En de paarse gloed van de studio doet nu al te veel denken aan Tan zijn show. Twan Twan Twan toch. Nou, je kunt er in ieder geval waaaaaaanzinnig eten. Hoe doe je dat trouwens? Waanzinnig eten? Zal wel hip zijn

 14. Laurens

  @Marcoo
  Het lijkt inderdaad erg paars, precies dezelfde kleur als Tan. Als dit zo is, niet heel handig!

 15. Annabel

  Dit is geen tour door de studio.

 16. Hallo dan

  Moet er zo om lachen om die niets nutten.Eerst kijken hoe het word en dan pad commentaar leveren.

 17. Mattijs

  Ik sla over, gutmensch die niet weet hoe je realiteit schrijft.

 18. age

  Iik mis nog : “Johan Derksen vindt Twan..’?

 19. Evelien

  Als het programma net zo’n uitstraling heeft als het fimpje wordt het 2x niks vrees ik.

 20. Eindbaas

  De LOM-jongen met zijn balletdanseres….
  Compleet waardeloze gast.

 21. Joop

  Plebshut

 22. andre

  Televisiemakers die een ‘internet filmpje maken’ ter promotie van hun programma. Prachtig voorbeeld weer hoe het niet moet.

 23. Cola Cola

  Hij heeft best een grote neus die man. Was mij eerder nooit opgevallen.

 24. Baron von Habenichts

  Weg met die vieze stumperd. Niks geleerd, kan niks, weet niks. Een VARA coryfee m.a.w. Hij gaat af als een gieter, dat zul je zien.

 25. Godefroy France

  Ken hem persoonlijk uit venlo, nooit een mening, behalve die van de meest biedende, niets zeggend vervelend links/islamitische deugmensch, zat diep in de anus van de clintons, later vuistdiep in die van holleder, gunt z’n buurtgenoot Geert Wilders het licht niet in de ogen, net als collega deugmocro nadia, waardelose linkse flapdrollen.

 26. Dave

  Geld is de reden van zijn overstap.

 27. Bart

  Waarom moeten dat soort dingen geheim blijven? Wat kan het iemand schelen? Laat gewoon die studio zien. Maakt helemaal niets uit.

 28. insider

  nou dan verklap ik het maar weer. Het decor bestaat uit allemaal witte vierkante zeg maar ikea boekenkasten opbergvakken.

 29. MANNENOPDEBANK

  “Ik geef de politiek continu de schuld van alles wat ik meemaak in mijn leven.”
  “Ik ben zo boos op Nederland omdat ik als man niks meer mag.”
  “Ik huil want ik verveel me zo verschrikkelijk en doe niks anders dan boos zijn op social media.”
  Nederland is slecht voor zijn mannen. Dat is bewezen. Veel mannen zijn boos. Op de regering, hun werkgever, het elke dag filerijden en op (hun) vrouwen. Mannen maken zich zorgen over hun mannelijkheid. En de voortdurende boosheid omdat ze niks meer mogen. Meer en meer belanden mannen hierdoor in een depressie.
  Daarom zijn wij bezig een programmaformat te ontwikkelen voor mannen die het niet meer zien zitten. Mannen die dagelijks huilend op de bank liggen. Mannen die ontslagen zijn omdat ze iets zeiden tegen hun baas wat ook al niet meer mag. Mannen die niks mogen van hun vrouw. Mannen die woedend doen op social media.

  Ben jij zo’n man en wil jij vertellen over de lijdensweg die je meemaakt in dit land? Geef je dan op via mannenmogenniksmeer(a)live.nl.

 30. Carola

  Alles is beter dan die Tan die hoopt op een sportprogramma. Wat een narcist! daar kijkt niemand meer naar ga maar lekker dansuh en singuh schuinsmarcheerder.

 31. Julia

  Decor lijkt in die ene opslag op een verlichte skyline. Met andere woorden zo’n standaard Amerikaans late night decor. En dan ook nog eens paars.

 32. Hilly_Wood

  En natuurlijk weer in Amsterdam, over Amsterdam en hoe heel Nederland zich moet opstellen. Hetzelfde grachtengordel gekrakeel en dan ook nog RTL “sterren”.

  Alsjeblieft, spaar me….

 33. Hijgje Huigstra

  SOLANGE
  Thu 23 Aug 2018 om 10:44

  Mens! Doe alsjeblieft eens wat aan je (gebrek aan) interpunctie. Zoooooo doodvermoeiend lezen, die rotzooi.

 34. BRAAK

  Twan kan er wat van, overlopen voor het grote geld, iedereen met een greintje verstand ziet dat het schip Twan de Titanic achterna gaat, binnenkort in dit theater, Twan raakt in de vergetelheid en klopt weer bij de NPO aan, zielenpoot.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.