Twan Huys maakt filmpje waarin hij naar studio loopt

Met nog maar anderhalve week te gaan probeert Twan Huys zijn online achterban alvast warm te krijgen voor de première van het nieuwe RTL Late Night. Hij heeft een filmpje opgenomen waarin hij naar de nieuwe studio loopt. Dat is te zien op Twitter. Huys opent het filmpje buiten bij De Hallen, een voormalige tramremise in Amsterdam die is omgebouwd tot uitgaanslocatie. “Hallo, Twan hier. Dit zijn De Hallen in Amsterdam. Vanaf maandag 3 september gaat het hier allemaal gebeuren.”

Op die dag begint het nieuwe programma van Huys. “En ik vertel je nu hoe het eruit gaat zien via deze tour.”

Vervolgens laat hij de kijker de Foodhallen zien, het restaurantdeel van De Hallen voor hipsters met canvastassen. “Hier kan je waanzinnig eten: altijd leuk, goede sfeer. Verderop is een bioscoop en onze nieuwe studio, daar ben ik nu al enorm opgewonden over.

Daarna loopt hij het studiocomplex in. “Dit is het: als je bij ons publiek bent, te gast bent bij ons in de studio, dan kom je hier binnen. Een geweldige entree. De bar is nog donker, maar hij gaat zometeen open.”

Tot slot gaat de studiodeur open. “Dit is hem, maanden aan gewerkt: hierachter is onze nieuwe studio. Ik ga naar binnen, maar voor jullie blijft het nog even geheim. Tot maandag 3 september, tot dan, joehoe.”

Het filmpje:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen