Domien Verschuuren loog in gezicht Giel Beelen

Domien Verschuuren heeft recht in het gezicht van collega-dj Giel Beelen gelogen. Hij had geen andere keuze. Dat heeft de dj, die Beelen opvolgde als ochtend-dj van 3FM maar bijna overstapt naar Qmusic, gezegd op Radio Veronica. Beelen had Verschuuren aan de lijn in zijn rubriek De Giel Mobiel. Beelen: “Ik zit me net te bedenken: de laatste keer dat ik je tegenkwam was bij het festival Pinkpop, waar ik een heel kort, intiem gesprek met je had over de toekomst. Man, wat kan jij liegen zeg.

Verschuuren: “Ja, sorry het moest wel.

Beelen: “Ik zat toen heel erg van: ‘Ga je weg of niet?’ De roddel speelde toen al dat Domien naar Qmusic zou gaan. Toen was je nog heel erg van: ik moet er nog over nadenken. Maar uit alles wat je zei – en dat zei ik toen ook tegen je – maakte ik op dat je weg zou gaan. De volgende dag was het nieuws en werd het bekendgemaakt.

Verschuuren: “Dat zijn dingen die je dan even voor je moet houden, maar ik vond het kut om tegen je te liegen man. Echt vreselijk.

De dj is nog maar heel even te horen op 3FM. “Het is allemaal zo dubbel. Aan de ene kant heb ik veel zin in het nieuwe wat ik ga doen, aan de andere kant – jij weet dat ook – is het wel raar joh. Het is echt maf. Ik heb hier twaalf jaar gezeten en na twaalf jaar lever ik dan mijn pasje in en dan rij ik voortaan naar Amsterdam in plaats van Hilversum. Ik vind dat echt een raar idee.”

Foto: Sophie Hemels, 3FM

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen