Domien Verschuuren loog in gezicht Giel Beelen

Geplaatst op do 23 aug 2018 om 10:00

Domien Verschuuren heeft recht in het gezicht van collega-dj Giel Beelen gelogen. Hij had geen andere keuze. Dat heeft de dj, die Beelen opvolgde als ochtend-dj van 3FM maar bijna overstapt naar Qmusic, gezegd op Radio Veronica. Beelen had Verschuuren aan de lijn in zijn rubriek De Giel Mobiel. Beelen: “Ik zit me net te bedenken: de laatste keer dat ik je tegenkwam was bij het festival Pinkpop, waar ik een heel kort, intiem gesprek met je had over de toekomst. Man, wat kan jij liegen zeg.

Verschuuren: “Ja, sorry het moest wel.

Beelen: “Ik zat toen heel erg van: ‘Ga je weg of niet?’ De roddel speelde toen al dat Domien naar Qmusic zou gaan. Toen was je nog heel erg van: ik moet er nog over nadenken. Maar uit alles wat je zei – en dat zei ik toen ook tegen je – maakte ik op dat je weg zou gaan. De volgende dag was het nieuws en werd het bekendgemaakt.

Verschuuren: “Dat zijn dingen die je dan even voor je moet houden, maar ik vond het kut om tegen je te liegen man. Echt vreselijk.

De dj is nog maar heel even te horen op 3FM. “Het is allemaal zo dubbel. Aan de ene kant heb ik veel zin in het nieuwe wat ik ga doen, aan de andere kant – jij weet dat ook – is het wel raar joh. Het is echt maf. Ik heb hier twaalf jaar gezeten en na twaalf jaar lever ik dan mijn pasje in en dan rij ik voortaan naar Amsterdam in plaats van Hilversum. Ik vind dat echt een raar idee.”

Foto: Sophie Hemels, 3FM
27 Reacties op “Domien Verschuuren loog in gezicht Giel Beelen”


 1. HANNIE

  Jezus, wat een zeikstraal die Giel. Laffe streek ook om dat gesprek niet ff privé te doen. Giel heeft toch zelf ook wel meegemaakt dat je een overstap nog ff geheim moet houden. Wat een ruggensteker.

 2. RaymondVL

  Domien, de man die beweerde dat de weg omhoog en betere luistercijfers bij 3FM “in feite al was ingezet” en dat hij “de leukste ochtendshow van Nederland” zou gaan maken. Ook de man die zich ziek meldde vanwege alle kritiek over de kelderende luistercijfers van 3FM. Ja, die man die nu bij QMusic terecht kan en eigenlijk in feite dolblij is dat hij het zinkende schip kan verlaten. Die Domien, ja!

 3. critikast

  Schele Beelen laat zichzelf weer eens van zijn beste kant zien: glad, achterbaks, maten naaien en dubbele tong. Een van de grootste ratten in het Hilversumse riool !

 4. anoniem

  Giel het komt door

  je honden gebit

  doe er wat aan…….

 5. Roel

  Die Domien heeft ook zo’n sympathieke uitstraling he? NOT

  LACH EENS WAT MEER MAN!

 6. Johnny de M.

  Sylvie moet ook steeds liegen over haar droomhuwelijk

 7. Nfj

  Wel beter: het hippe Amsterdam i.p.v. het ouderwetse Mediapark.

 8. Remi

  … Wédden dat Domien’s sidekicks niet mee verhuizen ?

  Want wat hebben ze een hekel aan die Verschuren.

  … Toen-ie de eerste dag terug was na z’n ziekteverlof wegens ‘niet gemotiveerd’
  vertelde meneer een verhaaltje over een spin in het schuurtje
  achter in z’n tuin, waar hij enorm van geschrokken was.

  Had je de gezichten van die sidekicks moeten zien …
  “Daar is die lapzwans weer met z’n slappe verhaaltjes” zag je ze denken.

 9. John van Daalen

  Wat een arrogante en domme rotkop heeft die Verschuren zeg. Daar hebben zijn ouders ook maar 3 minuten plezier aan gehad.

 10. Scheurn

  Giel ten voeten uit. Giel is het braafste jongetje van de klas en neemt nooit de maat van een ander. Giel is echt van het allerlaagste allooi.

 11. Dave

  Ze vinden zichzelf zo interessant. Ze denken écht dat heel NL bezig is met waar ze gaan werken. Jongens, het interesseert helemaal niemand…..

 12. Donderdag

  Giel: Je leeft van liegen. Even dimmen

 13. Remi

  Domien, ik wil jouw bottom zijn.

 14. Cola Cola

  @ Remi, doe niet zo triest

 15. Joop

  Oninteressant gesprek tussen twee oninteressante penissen

 16. Joop

  Of Domien gaat teabaggen met Remi hagahahaha

 17. Sven L.

  Goede stem heeft ‘ie, moet gezegd worden. Maar bij Q zitten er al een paar die zelfde type DJ zijn als Domien.

  Vraag me oprecht af of hij een aanvulling is op dat station. Hij heeft geen fanbase ofzo die mee gaat.

 18. InSider

  “Hé Giel, zullen we ons gesprekje overmorgen doen in plaats van vandaag? Oké, tot dan!”

  Opgelost.

 19. Zorro

  Wat een belangrijk gesprek poeh hey!!!

 20. Don John

  Geeft niks die leugen, een gesprek met een 3FM DJ op Radio Veronica, dat heeft dan toch bijna niemand gehoord…

 21. MANNENZIJNVERDRIETIG

  “Ik ben elke dag boos om nieuws over nietszeggende BN-ers.”
  “Ik ben boos omdat mijn kinderdromen niet uitgekomen zijn en dat is de schuld van mijn vrouw.”
  “Ik geef vrouwen en de regering de schuld van mijn leven, ook al heb ik zelf niets gedaan om iets te bereiken.”
  Nederland is slecht voor zijn mannen. Dat is bewezen. Veel mannen zijn boos. Op de regering, hun werkgever, het elke dag filerijden en op (hun) vrouwen. Mannen maken zich zorgen over hun mannelijkheid. En de voortdurende boosheid omdat ze niks meer mogen. Meer en meer belanden mannen hierdoor in een depressie.
  Daarom zijn wij bezig een programmaformat te ontwikkelen voor mannen die het niet meer zien zitten. Mannen die dagelijks huilend op de bank liggen. Mannen die ontslagen zijn omdat ze iets zeiden tegen hun baas wat ook al niet meer mag. Mannen die niks mogen van hun vrouw. Mannen die woedend doen op social media.

  Ben jij zo’n man en wil jij vertellen over de lijdensweg die je meemaakt in dit land? Geef je dan op via mannenmogenniksmeer(a)live.nl.

 22. giel

  Voor de mensen die ook hier al weer zuur over mij gaan doen.
  Luister gewoon even het gesprek en kom tot de conclusie dat het gewoon 2 radiovriendjes onder elkaar is en helemaal geen achterbaksheid.

  http://www.radioveronica.nl/gemist/highlight/26780

 23. aammehoela

  Eva Koreman naar de avond verbannen. Zij raakt haar plek kwijt en verhuist naar de avond om 3 voor 12 te gaan doen. Zij doet hier heel enthousiast over, maar dat geloof ik dus niet. In plaats van lekker overdag een programma doen, nu iedere avond pas naar je werk toe. Van 9 tot 12 uur in de avond.
  Die gaat volgend seizoen wellicht naar een commercieel station.

 24. Lies

  Giel en Domien. Laat gaan laat gaan laat gaan…

 25. Bloem

  Incrowd gelul wat niemand interesseert. Domien Wie? Giel is B geworden.

 26. vE

  Ben geen fan van Giel maar heb niet het idee dat hij een masker opzet… Domien trek ik niet. Soyboy. Steeds van dat hypocriete gedoe.
  Vroeger was 3FM leuk om naar te luisteren, toen kopieerden ze StuBru, geen idee wat ze nu kopieëren maar niemand vind het leuk. Te veel de focus op Amsterdam… maar normale mensen zappen weg bij dat SJW-gezeik.
  Stop met het vereren van de fouten van de natuur, stop met het verheerlijken van minderheden en ga gewoon weer radio maken, een tikkeltje politiek incorrect mag best. Dat noemen ze humor.

 27. vE

  @aammehoela

  Eva Koreman noemde het mastruberen op een podium door Madonna vooruitstrevend… ik noem dat gewoon ziek.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.