Tv-comeback Martine Bijl nog altijd onzeker

Geplaatst op Wed 08 Aug 2018 om 10:00

Het is onduidelijk of Martine Bijl ooit nog haar comeback maakt als presentatrice van de televisiehit Heel Holland Bakt. Dat zegt haar woordvoerder Maarten van Nispen in weekblad Story. Heel Holland Bakt begon in 2013 met Martine Bijl aan het roer, maar vlak na de opnames van de finale van het derde seizoen kreeg ze een hersenbloeding. Nog altijd wordt ze vervangen door André van Duin; hij opent dit jaar het zesde seizoen. “De medische behandeling van Martine is nog altijd gaande.”

Bijls leven staat helemaal in het teken van haar herstel, zegt Van Nispen. “Zo lang er geen uitzicht is op het einde daarvan, kan er met geen enkele zekerheid iets gezegd worden over haar terugkeer op de televisie.”

Of ze nog wel terug op televisie wil als ze volledig hersteld is, kan Van Nispen niet zeggen. “Als het zover is, dan zal Martine dat zelf beslissen. Op dit moment is ze daar helemaal niet mee bezig.”

Momenteel heeft Bijl vooral psychische klachten. “De depressies waarmee ze te kampen heeft, zijn geen verrassing. Nadat Martine anderhalf jaar geleden zover was hersteld dat ze naar huis kon, hadden de specialisten haar daar al op voorbereid.

Foto: MAX
13 Reacties op “Tv-comeback Martine Bijl nog altijd onzeker”


 1. Shaniquilia vd Put

  Ik wens haar alle kracht toe! Kan me voorstellen dat het heel zwaar is wanneer je hersenen niet meer functioneren zoals vroeger, zeker wanneer je hersenen altijd zo goed en scherp waren zoals bij haar.

 2. Peter

  Zet em op Martine, hopen dat je weer volledig hersteld.

 3. Dennis

  Sterkte Martine!!

 4. gtstfites

  ach ja

 5. Fred

  Zo ging het ook met Tom mulder. Aug. 2004 ging het licht uit, en Tom werd nooit meer de oude. Een triest einde van een bevlogen radiomaker.
  Ja, Dennis. ook ik wens Martine sterkte.

 6. Q

  Martine Bijl wens ik veel sterkte. Ik mis haar als boegbeeld bij dat uitgemolken en verpeste programma HHB.

 7. SOLANGE

  Beste voor Martine maar van Duin doet het uitstekend

 8. Hans

  Zomaar terugkeren zonder ooit de kijkers over het verloop van het een en ander verteld te hebben? Zomaar pats boem, terugkomen? Nee, zo werkt het echt niet meer.

 9. Eddie Meijer

  @Hans ze moet zich eerst bij jou melden voor een screentest ????

 10. Hans

  @Eddie, ik zit niet op haar te wachten maar de kijkerS vragen zich wel af hoe het nu met haar gaat, snap je? Tom mulder, en Milika doen er niet zo geheimzinnig over.

 11. Japie

  Martine, terug op tv moet je niet meer willen.
  Ga lekker genieten van de misschien paar jaren die nog voor je liggen!

 12. Lambert

  Het is inderdaad mooi geweest. Misschien nog een keer op zo’n sperziebonenveldje.

 13. Pino

  Die zien we nooit meer terug

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.