Jeroen van der Boom wil over vijf jaar stoppen

Jeroen van der Boom wil over vijf jaar stoppen met het werkleven dat hij nu leidt, waarbij zijn agenda volgepropt is met tv-opnames en optredens. Dat vertelt de zanger in weekblad Story. Van der Boom kan zijn kinderen lang niet zo vaak in bed stoppen als hij wil. “Vaak kan dat ’s avonds niet, omdat ik dan tv-opnames of optredens in het land heb. Dat leventje wil ik niet lang meer volhouden. Voor mezelf heb ik dus besloten om nog vijf jaar als zanger door te gaan. In elk geval op dit niveau.

Wat betekent stoppen ‘op dit niveau’? “Dus geen Toppers en geen grote theatertournees meer. Hooguit een exclusief optreden.”

Vanwege zijn gezinsgeluk is hij niet bang om zijn beroemdheid te verliezen. “Ik geef mijn leven nu een tien. Er zal een dag komen dat het een zeven wordt. Of misschien nog wel lager. Maar dan nog zal ik gelukkig zijn.

Zijn vrouw Dany is zijn manager. “Vaak genoeg gebeurt het dat we thuis tegen elkaar zeggen: Nu gaat het even niet over Jeroen van der Boom. Die balans is er in ons leven. En dat maakt dat onze relatie zo goed blijft.

Het Story-interview met Jeroen van der Boom kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen