Bert Kuizenga heeft schaapjes op het droge

Het is voor Bert Kuizenga geen financiële aderlating dat hij geen succes meer heeft op televisie. Hij heeft zijn schaapjes al op het droge. Dat laat hij blijken in gesprek met weekblad Privé. Kuizenga is tegenwoordig een beetje aan het schilderen. “Ik heb een atelier en vorig jaar heb ik mijn eerste expositie gehad, dit jaar mijn tweede. Het schilderen doe ik fulltime, want ik verkoop schilderijen en ik krijg opdrachten. Ik ben een gelukkig man. Ik reis veel en ik hóef niet te werken, ik mág werken.”

De presentator heeft genoeg geld achter de hand. “Ik heb niet al het geld opgemaakt dat ik verdiend heb en ik zoek mijn vrienden natuurlijk een beetje goed uit“, grapt hij, wijzend op zijn dochters schoonvader: Ron Brandsteder.

Als je bij de tv werkt, moet je niet al je geld verbrassen, aldus Kuizenga. Bij zo’n onzeker beroep moet je zelf je pensioen regelen, legt hij uit. “Als je op mijn leeftijd bent, kun je dat nooit meer goedmaken, dat gaat niet meer lukken, dus ik ben blij dat ik dat goed gedaan heb.

Gaan we hem binnenkort nog ergens zien? “In januari kom ik met een nieuw televisieprogramma op RTL 4. Nu ben ik vooral aan het schilderen.

Het Privé-interview met Bert Kuizenga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen