Bert Kuizenga heeft schaapjes op het droge

Geplaatst op Wed 08 Aug 2018 om 10:30

Het is voor Bert Kuizenga geen financiële aderlating dat hij geen succes meer heeft op televisie. Hij heeft zijn schaapjes al op het droge. Dat laat hij blijken in gesprek met weekblad Privé. Kuizenga is tegenwoordig een beetje aan het schilderen. “Ik heb een atelier en vorig jaar heb ik mijn eerste expositie gehad, dit jaar mijn tweede. Het schilderen doe ik fulltime, want ik verkoop schilderijen en ik krijg opdrachten. Ik ben een gelukkig man. Ik reis veel en ik hóef niet te werken, ik mág werken.”

De presentator heeft genoeg geld achter de hand. “Ik heb niet al het geld opgemaakt dat ik verdiend heb en ik zoek mijn vrienden natuurlijk een beetje goed uit“, grapt hij, wijzend op zijn dochters schoonvader: Ron Brandsteder.

Als je bij de tv werkt, moet je niet al je geld verbrassen, aldus Kuizenga. Bij zo’n onzeker beroep moet je zelf je pensioen regelen, legt hij uit. “Als je op mijn leeftijd bent, kun je dat nooit meer goedmaken, dat gaat niet meer lukken, dus ik ben blij dat ik dat goed gedaan heb.

Gaan we hem binnenkort nog ergens zien? “In januari kom ik met een nieuw televisieprogramma op RTL 4. Nu ben ik vooral aan het schilderen.

Het Privé-interview met Bert Kuizenga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
12 Reacties op “Bert Kuizenga heeft schaapjes op het droge”


 1. Dooie Hannie

  Sjeezus Bert Kuizenga. Ik moest even Googelen wie dat ook alweer was. De presentator van te land ter zee en in de lucht. Man man, wat ben ik blij dat die man niet meer hoeft te werken. Opgedonderd staat netjes.

 2. Paut Pielusma

  Bert, de presentator van programma’s met nep awards, zou hij wel schaapjes hebben?

 3. Robert

  Weet niet wat mensen tegen hem hebben, toch geen onaardige kerel, en redelijk normaal gebleven. Hij is tevreden met wat hij heeft.

 4. shrink

  Ik stond eens bij de bakker. De zaak stond vol klanten en toen kwam Bert Kuizenga binnen. Hij drong voor en bestelde een halfje casinowit, gesneden. Toen iemand opmerkte dat hij nog niet aan de beurt was, ontplofte hij en riep woedend: ‘Weten jullie wel wie ik ben?!” De stilte die volgde was zo deerniswekkend dat hij meteen huilend de zaak verliet. Zo kwam boontje om zijn loontje.

 5. Remi

  Bert heeft z’n schaapjes op het droge … ;)

  https://www.npostart.nl/rambam/12-01-2017/VARA_101382395

 6. Dennis

  Wat een trieste reactie van Dooie Hannie. Echt een schoolvoorbeeld van hoe je je kinderen niet moet opvoeden. Echt respectloos.

 7. SOLANGE

  Who the fuck is Bertje????ook een nobody die niks kan????

 8. danny

  @Solange hahaha Who the fuck is Bertje lol. Hij heeft eens een kwisje gedaan,gtst een klein rolletje hier en daar. Een beetje van het type ‘Net niet’.

 9. Peter R de Fries

  Vreselijk vermoeiende man.

 10. tim

  Het is Privé die er alles aan doet om pagina’s te vullen door te zoeken naar mensen die vroeger op tv waren om te kijken wat ze nu doen

 11. Dooie Hannie

  Bert was die oplichter van De Succes Awards!

 12. Dooie Hannie

  Hoi Dennis, Voor oplichter Bertje heb ik geen respect en mijn kinderen voed ik thuis wel op (niet hier).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.