Story-baas Guido vindt Shownieuws-baan eervol

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het heel leuk dat hij net als Privé-baas Evert Santegoeds en Weekend-baas Bart Ettekoven nu ook deskundige is in Shownieuws. Dat zegt hij in zijn blad. Den Aantrekker vond het voorstel van Talpa Network direct interessant. “Ik vond dat eervol én nuttig: er kijken dagelijks veel in showbizz geïnteresseerde mensen naar dit paradepaardje van SBS 6, en het is voor Story goed om op tv vertegenwoordigd te zijn – iets wat ik dan ook graag doe.

Hij heeft er al meerdere live-uitzendingen op zitten. “En heb daardoor meer respect gekregen voor nieuwspresentatoren.”

Redactieleden, producers, regisseurs en andere medewerkers bereiden de uitzendingen tot in de details voor, aldus Den Aantrekker. “Al uren voordat Shownieuws dagelijks om 22.55 uur begint.

Het bevalt Den Aantrekker goed. “Ik merk dat ik het leuk vind om mijn kennis, ervaringen en anekdotes met de kijkers thuis te delen, en probeer het per uitzending een stukje beter te doen – want een vak ís het.”

De Story-column van Guido den Aantrekker kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen