Radar zoekt publiek: ‘Je mag aan Antoinette ruiken’

Het is tegenwoordig al een hele kluif om mensen voor het tv-scherm te krijgen, laat staan om ze als publiek naar de studio te halen. Tv-programma’s weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen om klapvee te scoren. Zo loofde SBS 6 al eens 20 euro uit aan mensen die een hele avond in het publiek van Peter R. de Vries wilden gaan zitten. De AVROTROS gaat nu een stapje verder: iedereen die de opnames van Radar bij komt wonen, mag aan presentatrice Antoinette Hertsenberg ruiken.

Radar-sidekick Fons Hendriks heeft een video opgenomen waarin hij mensen oproept om als publiek naar de studio te komen. “Op 3 september hebben we weer de eerste uitzending van Radar en wil jij nou Antoinnette Hertsenberg live zien, aanraken en eventueel misschien een beetje ruiken – ze ruikt heel goed – laat het dan aan ons weten.”

Hoe kunnen de mensen zich aanmelden? “Het is op een link hieronder, klik daarop, of op de website, ik weet ook niet precies hoe, maar het kan. Je krijgt er een drankje bij, je kan in de studio rondlopen en mag iedereen een hand schudden. Ik zou het gewoon doen, want het is gratis.”

Aanmelden om in het publiek te gaan zitten kan via radartv.nl/bijwonen.

De oproep:

Foto: Elvin Boer, SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen