Britt Dekker heeft geen medelijden met Twan Huys

Het zou zomaar kunnen dat Twan Huys een berg kritiek over zich heen gaat krijgen als de presentator van het nieuwe RTL Late Night, maar Britt Dekker heeft geen medelijden met hem. Dat zegt de realityster in Veronica Magazine. Dekker leeft niet mee met Huys. “Weet je wat het is, hij is zelf naar RTL gegaan voor het geld. Hij wist dat hij daar iemand ging vervangen op wie veel mensen dol zijn. Die keuze heeft hij zelf gemaakt, dus we hoeven ook geen medelijden met hem te hebben.

De realityster verwacht best veel kritiek. “Hij verschilt weinig van Matthijs, Jinek en Pauw, wat wel een probleem kan worden. En iedereen vindt het zielig voor Humberto, dus hij heeft eigenlijk een heel ondankbare taak.

Dekker was wél fan van Tan. “Ik vond Humberto fantastisch en onderscheidend van Pauw, Jinek en Matthijs. Zij zijn superkritisch en ik ben het met het commentaar eens dat Humberto dat niet is, maar daardoor paste hij er als talkshowhost heel erg bij.”

Tuurlijk, de keer dat hij met Badr Hari aan tafel zat, dacht ik ook wel: pak hem aan. Maar tijdens dat interview met Dotan waar iedereen over viel, stelde hij juist precies de vragen die ik ook in m’n hoofd had.

De nieuwe Veronica Magazine met onder meer het interview met Veronica Magazine ligt nu in de winkels.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen