Patty Brard: ‘Zo stel je de ejaculatie uit’

Patty Brard is van alle markten thuis. Naast haar werk voor televisie, geeft ze haar achterban al jaren advies over allerlei onderwerpen via de brievenrubriek Lieve Patty in weekblad Weekend. Vaak gaat het over liefde, geld en lifestyle, maar af en toe ook over seks. En ook daar blijkt de televisiediva deskundig in. Zo helpt ze ditmaal briefschrijfster Margot uit de brand. “Ik heb serieus de leukste vriend van de hele wereld“, schrijft ze. “Alleen komt hij gewoon te snel klaar. Dat weet hij zelf ook.

Gelukkig biedt Brard de helpende hand. “Er bestaan technieken om de ejaculatie uit te stellen. Zo kun je 30 seconden stoppen met de seks en de penis enkele seconden dichtknijpen vlak voor hij klaarkomt.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, aldus Brard. “Ook kan hij trainen om zijn orgasme meer onder controle te krijgen door te masturberen en elke keer als hij voelt dat hij klaarkomt te stoppen. Dit heet de stop-start-techniek.

Tot slot kun je ook nog de bekkenbodemspier trainen, aldus de tv-diva. “Dezelfde spier die je gebruikt om je ontlasting en urine op te houden. Dat zou ook uitkomt kunnen bieden.

Meer adviezen van Patty Brard leest u elke week in de rubriek Lieve Patty in weekblad Weekend.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen