Patricia Paay gaat niet naar de Canal Parade

Geplaatst op Sat 04 Aug 2018 om 10:30

Patricia Paay gaat vanmiddag niet naar de botenparade tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Ze vindt het erg lang duren en bovendien wordt het bloedheet. Dat heeft de televisiediva vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. Paay is net als mensen als Anita Meyer en Willeke Alberti erg geliefd onder homo’s, maar ze trekt het niet om vandaag het drukke Amsterdam in te gaan. “Ik ben vier keer geweest, dat was heel leuk, maar toen heb ik ook gezegd: ‘Dit is het, nu doe ik het niet meer.’

Amsterdam is onbegaanbaar op zo’n dag, aldus Paay. “Het is waar dat ik altijd wordt toegejuicht; het was altijd heel positief en gillen allemaal. Jawel hoor, maar het is een heel lange rit hoor, of hoe zeg je dat? Een lange vaart. Het duurt lang en het is nu heel warm. Nee, ik zie me dat niet doen.”

Paay kwam in RTL Boulevard vertellen over hoe ze terugkijkt op de afgelopen anderhalf jaar, waarin ze moest dealen met de publicatie van haar seksfilmpje. “Het gaat nu wel. Het duurde eventjes, want jullie bleven het er natuurlijk allemaal over hebben, dus het houdt niet op. Je wordt er constant mee geconfronteerd. Daar moet je doorheen.”

Het is nu tot een goed einde gekomen, ik ben blij dat ik gewonnen heb en ik ben blij dat ik iets heb kunnen doen voor mensen die dit misschien nog meemaken. Je wordt gestraft ervoor, het kan niet zomaar en daar heb ik me voor ingezet. Daar heb ik mijn nek voor uitgestoken.”

Wat vindt ze van de schadevergoeding van 30.000 euro? “Dat valt natuurlijk tegen, want je hebt enorme kosten, maar ik ben wel blij met de uitkomst dat ik in mijn recht heb gestaan. Dat vind ik het belangrijkst.”

Foto: RTL
44 Reacties op “Patricia Paay gaat niet naar de Canal Parade”


 1. kampie

  Mens wees blij met dat geld. Dat je gekregen gebt is sowieso al een gotspe.

 2. Remi

  Pisfilmpjes rondpompen en er bij de rechter ook nog geld voor krijgen.
  Gekker moet het niet worden in dit land.

 3. rooie rinus

  @kampie, netto heeft ze daar naar ik vrees weinig tot niks aan overgehouden. De kosten van haar bef zijn denk ik net gedekt. verder een verstandig besluit, dit talent is nu niet echt populair onder de handtassen.

 4. Matty

  Ik zou maar even wachten met juichen……… eerst de advocaat betalen en daarna de belasting die nog een appeltje met je te schillen heeft!

 5. Tim

  Zou iemand haar missen?

 6. Bor

  @Matty

  Dat doet ze ook. Ze weet dat het haar qua geld niets brengt, waarschijnlijk meer kost dat het oplevert. Het zou fijn zijn als al die simpele figuren die beweren dat ze het voor het geld doen dat ook eens snapten. (Alhoewel ze dat waarschijnlijk best wel snappen, maar bewust negеren, zodat ze niet naar iets anders hoeven te zoeken om over Paay te zaniken.)

 7. Doh

  Die gast uit haar filmpje miste in ieder geval niet.

 8. Huib

  Ja, ik ben homo. En oh, wat ben ik gek op Patricia Paay! Gek hè, daar word je mee geboren als homo. Als kind al kleine Patricia Paay poppetjes. Nu nog: Ik draai de hele dag haar muziek!

 9. Huib, paal zijn reet in een stuip

  Jij bent geen homo, jij bent een takkefl¡kker. Groot verschil.

 10. Martijn

  @Huib Ik heb als homo het Nationaal Willeke Alberti Museum opgericht. Op afspraak te bezoeken. Ook dol op Patries en Aniet natuurlijk.

 11. SOLANGE

  Niemand zal die kabouter missen…. ze wil maar aandacht …..op die leeftijd ga je naar het bejaardenhuis …. rot op niemand zit nog op die aandachtgsgeile opoe te wachten

 12. Louise

  Daar hebben we alweer die o*we verl*pte p*sbek.

 13. lvs2015

  Waarom liegt dee Paay weer? Zij werd door haar management aangeboden op 1 van de boten maar madam wilde wij haar gage van € 10.000,- hebben voor de hele dag + dat ze opgehaald werd van huis en een ‘vip’ plekje kreeg op de boot gezien haar status als BN’er. Uiteraard werd hier niet op in gegaan en nu brengt Paay het alsof zij niet wilde vanwege de hitte. Kletskoek dus want feiten liggen anders.

 14. Hasdds

  Wel lekkere bejaarde hoor.

 15. RaymondVL

  Had juist zo’n welkome afwisseling geweest tijdens die boten vol met leernichten, geschoren kontjes en sm freaks. Een bootje met in het midden een naakte Paay die door tientallen mensen wordt onder gepist.

 16. Curryworst

  Jaaaren geleden heb ik Pi esPatries op een boot gezien tijdens de Pride. Zittend op een troon met naast haar Joling of Gordon.
  Kan me niet voorstellen dat ze dat niet weet vol te houden. Zitten en zwaaien.
  Of zal haar afwezigheid ergens anders mee te maken hebben?

 17. Dr phil

  Ik moet plassen

 18. ron

  o o wat heeft Patricia Paay het toch moeilijk.
  eerst geld verdienen met een video en dan weer geld verdienen omdat ze het niet wilde maar zelf de video verspreid. o wat heeft ze toch weer weinig werk. misschien wordt het weer eens tijd voor een nieuwe video van je

 19. Evelien

  Snap ik wel, zou een zeik middag voor haar worden en iedereen zou haar belachelijk maken wat ze natuurlijk ook is. Met pensioen en nooit meer terugkomen op TV.

 20. Peter

  Moedige vrouw, je bent een kanjer. Respect!

 21. Barend-Jan Zwartkijker

  “zal ik jou eens ff lekker in je b ek schi jten?” Heerlijk nummertje van de raggende mannen… Denk dat La Paay het letterlijk gaat uitproberen….

 22. Graftak

  Doe die vrouw een pisbak cadeau voor dr 88e verjaardag

 23. Linda

  Ordinaire vrouw.

 24. merel

  Lieve help, grijpt hier nooit iemand in om die keurige huisvaders die van hun vrouw een kwartiertje op de computer mogen een halt toe te roepen? Of is er niet iemand die thuis meekijkt met de pubers die toevallig het kinderslot gekraakt hebben? Wat een taal en wat een gemis aan respect.

  Je mocht willen dat je er zo uitziet op je 70e. En dat je nog steeds in staat bent om in allerlei tv programma’s op te duiken. Ze doet het toch maar!

 25. Graftak

  Ik wil jou ook wel ff in je bek schijten, merel. Ik voed mijn kinderen echt wel op, wees maar niet bang.

 26. merel

  Geloof het direct Graftak.

 27. Graftak

  Is dat sarсastisch bedoeld?

 28. Henk

  Het zag er gezelliger en feestelijker uit dan een jaar of 3 geleden.

 29. Barend-Jan Zwartkijker

  Ik wil wel ff zien hoe Graftak ff Merel lekker in d’r bek gaat schi jten…

 30. Japie

  Die is natuurlijk bang dat haar vet dikke make-up uitloopt met de warmte en haar pruik afglijdt door het zweten. Opgepimpte graftak met haar bek als een slappe fietsband!

 31. Lorelei Johanson

  De A.N.A.L. P.A.R.A.D.E. is al vreselijk genoeg zonder daar nog eens Madame Urine bij te halen. Want, laten we nu wel zo eerlijk zijn: wat je eenmaal gezien hebt, kun je nooit meer on-zien. Hoeven we de mensen écht niet aan te doen. Wil ik een ingezakte kaas-soufflé zien, kan dat ook bij x-hamster onder oma-s3x.

 32. Fox Mulder

  Vals wijf! Zelden iemand meegemaakt die er zo’n genoegen in heeft om mensen tegen elkaar uit te spelen. Goed was nooit goed genoeg. Altijd ik ik ik. Karma bestaat!

 33. Dirk

  Die plaspaay toch hoeveel plaatjes heeft ze eigenlijk gemaakt twee of drie ??

 34. Meneer Kaktus

  Ik zou Paay graag eens samen met Virgien door de caravan jagen. En compleet uitwonen. #bucketlist

 35. daan

  Welk één onvoeglijke taalgebruik weer vanwege mevrouw Paay haar speelse filmpjes. Mevrouw Paay het voorbeeld van de laatste der diva’s 1.0.

 36. Joerie

  is er nou niemand die in mijn bek wil schijten voor 30K?
  Kom je vanavond schatje?
  dan veeg ik je reet af.
  met mijn tong.
  Groetjes,
  Patries.

 37. Roel Driesvink

  Ik ook niet, maar dat zetten ze nergens neer. Dus, lekker belangrijk

 38. ox

  Er waren nog voldoende openbare toiletten,geen probleem

 39. mark

  deze vrouw had 2,5 ton netto moeten krijgen………ipv 30000 euro.

  30000 euro is veel te weinig. geenstijl zegt ook dat ze erg gewoon mee doorgaan.

  en deze vrouw heb ik veel respect voor. Veel meer dan die andere prut BN-ers.

 40. ahman

  Waarom nu steeds maar in de media, P.Paay? Neem nu eens een half jaar minimaal vrijaf . Dit is toch niet goed?

 41. wim

  Wat geenstijl met Manon gedaan had was vreselijk vooral voor haar kinderen, die Nederland verlaten hebben. Dit moet stoppen, alleen een claim van 500-duizend of hoger zal ze stoppen. Mensen worden voor het leven beschadigd.

 42. Jan

  Wat wordt ze oud hè..

 43. Ome Hannes

  Veel te warm ook in die brandende zon,ze zou er flink Dorst van krijgen

 44. 2018

  @wim, ja. Vindt dat ook niet ok.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.