‘Oorlog tussen Femke Halsema en Connie Witteman’

Connie Witteman is de grootste verliezer van de aanstelling van Femke Halsema als burgemeester van Amsterdam. Dat schrijft weekblad Story. Witteman heeft immers veel geld gestoken in een bedrijfje dat Biro’s oppimpt, wagentjes die je gewoon gratis op de stoep mag parkeren. “Nu GroenLinks-boegbeeld Femke Halsema is voorgedragen als burgemeester van Amsterdam, is de kans groot dat er een parkeerverbod voor de kleine en compacte stadsautootjes komt in het centrum.

Dat zal voor veel BN’ers een tegenslag zijn. De elitewagentjes worden gereden door vele sterren, zoals Nicolette van Dam en Jeroen Krabbé. Zij ergeren voetgangers door hun wagentjes midden op de stoep te parkeren.

Witteman zal haar business zien instorten als Biro-gebruikers straks gewoon een parkeerplek moeten gaan zoeken. Dat is inde hoofdstad immers niet te doen.

Met Halsema krijgt Witteman nu een geduchte tegenstander, schrijft Story. “Maar iedereen die Connie kent, weet dat ze zich niet zonder tegenacties het brood uit de mond laat stoten, en zeker niet door een vrouw die zich doorgaans verplaatst in een oude, pruttelende Mercedes of een politiek correcte bakfiets vol met kinderen.”

Het Story-artikel ‘Dreigend stoepgevecht, OORLOG TUSSEN FEMKE EN CONNIE!’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen