Angela de Jong wil meedoen aan Maestro

Angela de Jong krijgt maar geen genoeg van het tv-scherm. Binnenkort wil ze graag meedoen aan de NPO 1-televisiehit Maestro. Dat vertelt ze dit weekend in de Volkskrant. Nu De Jong onderdeel is geworden van de wereld waar ze over schrijft, wachten de BN’er-shows op haar. “Ik kies zorgvuldig wat ik wel en niet doe. Voor programma’s als Ranking the Stars, Expeditie Robinson en Maestro heb ik bedankt“, zegt ze. Hoewel: “Over Maestro denk ik nog na. Dat is toch een show met een zekere allure.”

Volgens Wilfred Genee wil Angela de Jong heel erg graag op tv. De tv-columniste zoekt in elk geval wel de aandacht op. Zo staat ze dit weekend met een groot interview in de Volkskrant, waarin ze onder meer onthulde dat ze betaald krijgt van RTL.

De Jong was direct enthousiast over het interviewverzoek van de Volkskrant. “Ik vind het een eervol verzoek en het wordt eens tijd dat de Volkskrant-lezer een wat realistischer beeld van me krijgt dan nu wordt gecreëerd in de kolommen“, antwoordde ze aan de krant.

Ze vult aan: “Dat ik niet de antichrist ben, ja. Ik kom elke week wel een keer langs in jullie rubriekjes, maar word nogal selectief geciteerd. Daar kan ik niet tegen.

Het Volkskrant-interview met Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen