Talentenjachtkandidaat Pyke is nu uitvaartmanager

Geplaatst op zo 05 aug 2018 om 9:20

Sommige kandidaten die meedoen aan talentenjachten nemen geen genoegen met een nee. Zo ook Pyke Pos, de vriend van Sonja Silva. Hij deed in 2011 mee aan X Factor en probeerde het in 2013 nog eens in The Voice of Holland. Dat was geen succes: geen van de coaches draaide om. Omdat hij toch een gezin te onderhouden heeft, is hij nu maar iets gaan doen buiten de showbizz om. “Ik ben nu als manager werkzaam bij een uitvaartonderneming. Ik zit op kantoor en begeleid de werknemers.

Daarmee heeft hij toch geluisterd naar Patty Brard. Zij was in Shownieuws snoeihard in haar oordeel: “Houd op met die talentenjachten, Pyke Pos. Het is toch niet om aan te horen? Het is ook niet om aan te zien.

Pos vertelt in de Privé echter nog altijd te streven naar een muzikale carrière. “In hart en nieren ben ik een echte muzikant, dat wil ik eigenlijk zijn, maar op dit moment kan ik daar geen centjes mee verdienen. Dus ik moest iets anders.

Dat is dus het uitvaartcentrum geworden. “Dit kwam op mijn pad en ik pak alles aan, maar de hoofdlijn is voor mij nog altijd de muziek. Dat begint weer te kriebelen, dus ik ben weer bezig en ik hoop dat het wat wordt.

Het Privé-interview met Pyke Pos en Sonja Silva kunt u lezen via Blendle.

Pos in The Voice:

Foto: RTL
16 Reacties op “Talentenjachtkandidaat Pyke is nu uitvaartmanager”


 1. Folder

  Pyke Pos
  Sonja Silva
  Het lijken wel karakters die door Stan Lee zijn bedacht…

 2. Curryworst

  Hij werkt tenminste voor zijn centen.
  Beter dan in de kaartenbak van het UWV te belanden.
  Daar kunnen vele anderen een voorbeeld aan nemen.

 3. danny

  Ik herinner me hem nog in X factor. Vond hem echt goed toen. Maar ja,,wie krijgt er echt een kans hier in de showbizz..

 4. scott_0

  @danny, kinderen van de ‘sterren’

 5. danny

  @scott,,,ja je hebt gelijk..allemaal talentloos. Danny Froger lol.

 6. Koen

  Managers en werken ?

 7. Jop de Nood

  Ik hoor het John de Mol nog zeggen. TVOH was bestemd voor al die talenten die nooit een kans kregen aan hen een podium zou worden gegeven om zich te presenteren.

  Uiteindelijk kwam hij met uitgerangeerde artiesten cq familieleden van artiesten en daar is dan onze tattoo man (Ben Saunders), die met zijn familie halve criminelen bleken te zijn, als visitekaartje overgebleven, van de rest voor je ook niets meer,

 8. Tim

  Beter een goede doodgraver dan een slechte zanger.

 9. Remi

  Tot eind jaren ’70 van de vorige eeuw werden in Nederland mensen regelmatig begraven in een luchtdichte plastic zak, in de kist. Dit verzin ik niet.

  Wanneer zo’n graf na bijvoorbeeld 10 of 20 jaar geruimd wordt,
  zit in zo’n zak een vloeibare smurrie. Alles drijft rond.
  Het lijk is niet vergaan dus.

  Wanneer per ongeluk een gaatje in zo’n zak ontstaat, bij het ruimen, dan stinkt letterlijk het hele dorp naar de overledene. Niets in de wereld schijnt zo te stinken.

  Ik vergeet nooit meer het radioprogramma van de VPRO, enkele jaren geleden, waarin iemand meeliep met doodgravers die graven moesten ruimen.
  Toen ging dat dus mis, de reporter van dienst ging spontaan van z’n stokkie door de ongelofelijke stank.

 10. RTL fan

  Het lot van deelnemer van Talentshowdeelnemers.
  Floortje Smit (finaliste Idols 3 en finaliste TVOH 3) is nu stewardess bij KLM.

  Glennis Grace ondergaat hetzelfde lot met Got Talent.. een wurgcontract met geen inbreng. Hind Laroussi (Idols 1) pakt het slimmer aan: eigen show maken, album opnemen en de juiste mensen vinden in LA.
  En dan zijn er nog de deelnemers die je regelmatig hoor en ziet: Niels Geusebroek, Lisa Lois, Nielson, Douwe Bob, Leonie Meijer, Sharon Doorson, Jim, Jamai, O3GENE.. geen hoogstaanders maar ook niet laag. Waylon heeft tot nu toe de meeste successen in 15 jaar talentenjachten.

 11. tim

  Schijnt dat hij veel Mieke Telkamp zingt

 12. Bikkel

  Wat een achterlijke tуfussmoel heeft die k*tl*l.

 13. Dennis

  In de wereld van de dood is veel geld te verdienen, de een zijn dood de ander zijn luxe leven.

 14. yoshi

  het meisje dat Idols 6 won, gaat nu in The Talent Project op 6!
  Zo’n top programma van de Mol! Gekopieerd van het in door 2001 geproduceerde Starmaker en Popstars in 2004. Beide shows waren op RTL en van alle deelnemers is er niks van terecht gekomen!!

 15. Barend-Jan Zwartkijker

  Beste jongen, Studeer een genre van zielige liedjes in en ga lekker op je eigen georganiseerde begrafenissen een potje zingen…!

 16. Remi

  @RTL fan

  Een Niels Geusebroek …
  … gewoon een bijstands-uitkerinkje, net als de andere ‘winnaars’ …

  https://www.nielsgeusebroek.nl/

  Of nee, wacht … medio oktober gaat Niels weer ‘dingetjes’ doen ;)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.