Talentenjachtkandidaat Pyke is nu uitvaartmanager

Sommige kandidaten die meedoen aan talentenjachten nemen geen genoegen met een nee. Zo ook Pyke Pos, de vriend van Sonja Silva. Hij deed in 2011 mee aan X Factor en probeerde het in 2013 nog eens in The Voice of Holland. Dat was geen succes: geen van de coaches draaide om. Omdat hij toch een gezin te onderhouden heeft, is hij nu maar iets gaan doen buiten de showbizz om. “Ik ben nu als manager werkzaam bij een uitvaartonderneming. Ik zit op kantoor en begeleid de werknemers.

Daarmee heeft hij toch geluisterd naar Patty Brard. Zij was in Shownieuws snoeihard in haar oordeel: “Houd op met die talentenjachten, Pyke Pos. Het is toch niet om aan te horen? Het is ook niet om aan te zien.

Pos vertelt in de Privé echter nog altijd te streven naar een muzikale carrière. “In hart en nieren ben ik een echte muzikant, dat wil ik eigenlijk zijn, maar op dit moment kan ik daar geen centjes mee verdienen. Dus ik moest iets anders.

Dat is dus het uitvaartcentrum geworden. “Dit kwam op mijn pad en ik pak alles aan, maar de hoofdlijn is voor mij nog altijd de muziek. Dat begint weer te kriebelen, dus ik ben weer bezig en ik hoop dat het wat wordt.

Het Privé-interview met Pyke Pos en Sonja Silva kunt u lezen via Blendle.

Pos in The Voice:

Foto: RTL

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen