Mick Harren zegt Boulevard af vanwege Peter R. de Vries

Geplaatst op Sat 11 Aug 2018 om 10:30

Volkszanger Mick Harren zou vrijdag aan de desk verschijnen van RTL Boulevard, maar heeft op het laatste moment afgezegd omdat hij niet met Peter R. de Vries geconfronteerd wilde worden. Dat vertelde de misdaadjournalist in de showrubriek op RTL 4. Harren heeft de afgelopen weken in de cel gezeten omdat hij ergens met een neppistool heeft lopen zwaaien. Hij is voorlopig vrijgelaten en zou bij Boulevard zijn verhaal komen doen, maar is uiteindelijk niet op komen dagen.

De zanger zag het niet zitten. “Hij zou hier inderdaad verschijnen. Er zijn ook voorgesprekken met de redactie gevoerd en hij zou hier een beetje het boetekleed aantrekken“, aldus De Vries.

Harren bleek het toch een beetje lastig te vinden om het boetekleed aan te trekken. “Tijdens het gesprek bleek eigenlijk wel dat hij dat enerzijds wel wilde maar zich anderzijds ook wilde rechtvaardigen. Hij heeft uitspraken gedaan van: ‘Ja, ik kon niet anders. Als ik het niet had gedaan, dan had ík het niet overleefd.’ Daarmee uit hij eigenlijk nieuwe beschuldigen, waarmee het alleen maar escaleert.”

Toen hij over de aanwezigheid van De Vries hoorde, haakte Harren af. “Toen hij hoorde dat hij hier aan de desk zou staan en ik ook en dat hij van mij een paar kritische vragen te verduren zou krijgen, toen heeft hij met zijn advocaat overleg gepleegd en gezegd: ‘Ik kom niet, ik doe het niet.’ Ik vind het jammer.

Als je zo flink bent om in een volle kroeg een pistool te trekken, dan moet je ook zo’n kerel zijn om hier aan de desk je verhaal te komen doen als je dat hebt afgesproken.”

Harren zat vrijdagavond laat wel in Shownieuws.

Foto: RTL
30 Reacties op “Mick Harren zegt Boulevard af vanwege Peter R. de Vries”


 1. Curryworst

  Maar een paar uur later was patjepeeër Mick H. wel aanwezig bij Shownieuws om ongehinderd zijn leugens te verspreiden incl. herhaaldelijke excuses over het pistoolincident.

 2. Ron

  Mick Harren, smerige minderwaardige tokkie. Schijtbak durft wel met een pistooltje te zwaaien, maar is bang voor kritische vragen. Ga lekker aan een touw hangen, amoebe!

 3. Pierre

  Mick Harren, wie kent hem niet?

 4. q8

  een fatsoenlijke wereldburger wil NIKS met petertje r te maken hebben,
  zelfs t gajus ontwijkt m nu ook al,
  peter is lucht.

 5. robb

  Ik ken hem niet.

 6. Marja

  Natuurlijk kwam Mick Harren niet. Hij wilt geen kritische vragen c.q. in het nauw gedreven worden.
  Men kan zeggen en vinden van PR de Vries wat men wilt, maar hij is (vaak) de enige aan de desk die kritisch (durft) te zijn in Boulevard.
  Niet dat ik het altijd met PR de Vries eens ben, maar dat ter zijde.

  Daarom ging Mick Harren natuurlijk wel naar Shownieuws, wetende dat hij daar ongestoord zijn verhaal kon doen, zonder enige tegenwind/geluid.

  September 2017 gebeurde ook iets soortgelijks met Frank Masmeijer.
  https://www.tipsenweetjes.nl/overig/frank-masmeijer-loopt-weg-vragen-peter-r-vries-rtl-boulevard/

 7. chris

  Die de Vries verschijnt bij elke omroep commercieel of P.O. als het maar schuift.
  Ik kijk voornamelijk P.O. als hij verschijnt bij DWDD, één van daag of welke actualiteitenrubriek dan ook zapp ik als de wiedeweerga naar een andere zender.

  Dat doe ik overigens bij meerdere personen die mij niet aanstaan.

 8. Omdat ik het zeg.

  Ik zou met die de Vries ook niet aan een desk willen staan, vreselijke irritante vent.

 9. Peanut

  Als mensen mij aan een desk zouden willen voor een paar duizend euro zou ik het ook doen.

 10. Mark

  Hij was wel bij Shownieuws: die bood waarschijnlijk nog meer. Die schijterd van een Harren doet een Masmeijertje…

 11. scott_0

  Ik kijk geen TV vanwege Peturr R De Vriespeuk, die gluiperige neus.

 12. danny

  Wel gezien bij Shownieuws. Man man man wat een diepte interview daar. Er was geen touw aan vast te knopen. Jaa hij had ontzettend veel spijt,dat wilde hij wel ff zeggen. Een keer of 10…. Wat een dropl.l. Weg carriere.

 13. Max

  Wart een zooi in de tv wereld. Peter R de Vries de hypocriet en zakkenvuller, een volkszanger die ik niet ken, wat een niveau.

 14. Godefroy France

  Vind Peter R een pedante kwal, maar in deze krijgt hij van mij het voordeel van de twijfel.
  Mick harren met pistool tegen het hoofd van stiefzoon in de kroeg, geen softe knuffelsessie van softe presentatoren, keiharde aanpak van Peter R. is in deze beter op z’n plaats, vermorzelen deze tokkie, voor jaren in de cel ipv. janken op TV.

  Zingen in de bak !

 15. Ano Nymous

  Geen idee wie die Mick Harren is.
  Een crimineeltje die af en toe een liedje zingt in zijn stamkroeg?
  Want het woord zanger wordt gebezigd…

 16. Richard

  @Ano Nyknøß
  Dan weet je het nu.

 17. Ano Nymous

  Danny 13.31.

  “Dag carrière?”
  Welke carrière?

 18. Anootje

  Mick Harren.

  Bekend van de hit……
  Eh….

 19. Japie

  Hij draaide bij shownieuws voortdurend om de brij heen.
  Waarom moest die asociale zoon van hem zonodig het woord voor hem doen de afgelopen week?

 20. Richard

  Japie kijkt naar shownieuws!
  Lol.

 21. Bep

  Zag hem bij Shownieuws….. wat een leugenachtige aso! Ging naar de kroeg om zijn 15 jarige dochter een pistool te laten zien….. punt 1 hoort dat kind in bed te liggen en punt 2 kwam hij door al die leugens niet uit zijn woorden….En dan ook nog die “rap” van Bowy. OMG wat een familie.Verlos Purmerend van deze Tokkies.

 22. Richard

  Bep kijkt naar shownieuws.
  Lol.

 23. KUIPERS

  Ik vind dat hij dat heeft goed gedaan als je onder schot wordt gehouden zie je toch wel of die pistool echt of nep is ik wel denk ik en je doet wat om je hachje te redden.zo denk ik erover.

 24. Ano Nymous

  Shownieuws is het enige platform wat nog over deze Mick praat waarschijnlijk. Anders was het helemaal een nobody…

 25. Marry Hens

  Heb ik iets gemist op mijn weekendschool? Wie is in godsnaam Mick Harren? Binnenkort de hoofdpersoon van Zomergasten of zo iets?

 26. Jasper

  Volkomen gelijk om niet met “alwetende petertje” aan één tafel te willen zitten. Het bewijst alleen maar dat hij in elk geval niets aan zijn hersens mankeert. Er gaat overigens een gerucht dat Peter in de bloemenhandel gaat en dat hij mogelijk uitsluitend narcissen gaat verkopen. Dit hoorde ik bij een bushalte in een gesprek tussen 2 jongeren zeggen. WEL GRAPPIG OVERIGENS.

 27. Bep

  Richard,soms aan het eind van de avond….lol

 28. Erik

  Shownieuws betaalde gewoon meer dan Boulevard.
  Boulevard besteedt het budget liever aan allerlei nietszeggende personen die er om de haverklap komen opdraven.

 29. Ivo

  En wel verschijnen in Shownieuws met die Evert Santegoeds, beiden zijn onwijs erg, maar dat ie bang is voor Peter R de Vries, dat zegt dan wel wat..

 30. Shadow1100

  Peterrrr de vries maakt meer kapot dan drank goed kan maken……

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.