Martijn Krabbé wilde Amerikaanse Voice presenteren

Martijn Krabbé had graag ook de Amerikaanse editie van The Voice gepresenteerd. Hij heeft daar wel eens over gesproken met John de Mol. Dat vertelt de RTL-ster in de Volkskrant. De Mol lanceerde The Voice in Nederland, waarna de talentenjacht de hele wereld veroverde. “Heel bijzonder dat we (…) met The Voice aan de basis stonden van de grootste tv-hit ooit. Ik grap weleens tegen John de Mol dat hij mij The Voice in Amerika had moeten laten presenteren“, zo vertelt Krabbé.

De Amerikaanse tv-wereld zit heel anders in elkaar, aldus de tv-ster. “Om daar de presentator te bereiken moest hij langs acht managers, vertelde John. Vervolgens zag hij hoe deze Carson Daly zijn tekst vergat toen hij tussen de bedrijven door een promo moest opnemen.

Zo’n blunderende presentator is De Mol bij de Nederlandse Voice niet gewend, aldus Krabbé. “Als hij zoiets aan Martijn vraagt staat het er zo op. En goed, en sterk, en energiek.”

Hij vervolgt: “Maar ik denk niet dat John er ooit serieus over heeft nagedacht om mij in Amerika The Voice te laten presenteren: hij gaat niet over de presentator, dat doet de zender.”

Het Volkskrant-interview met Martijn Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen