Gerard Joling ziet tv-ster in Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk volgt op aanraden van Gerard Joling een presenteercursus. Ze hoopt op een carrière bij de televisie. Dat vertelt de zangeres in weekblad Story. De adviezen van Joling zijn erg belangrijk voor de Voice-bekendheid. “Het was ook op zijn aanraden dat ik met The Voice mee ging doen. Hij voelde aan dat dát mijn doorbraak kon betekenen. En daarin heeft hij gelijk gehad. Tegen de productie van het tv-programma heb ik daarom gezegd dat ik loyaal aan hem blijf.

Steenwijk doelt erop dat ze onder Jolings hoede mocht blijven na The Voice en niet bij het gelieerde label 8Ball Music hoefde te tekenen. “Gelukkig vonden ze dat goed.”

Nu spoort Joling haar aan om te gaan presenteren. “Volgens Gerard ben ik geknipt om te presenteren. En mocht het tussen hem en Gordon écht niet meer gaan, zie ik onszelf een duo vormen. Daar heeft Gerard het zelf ook al over.”

Een soort Joling & Steenwijk over de vloer? “We hebben dezelfde humor en durven elkaar ook af te branden. Maar altijd met een lach en nooit intens gemeen.”

Bij de Privé vult ze aan: “Ik hoop dat het zo doorgaat als het nu gaat, maar ik hoop ook een eigen repertoire op te bouwen en eigen hits te krijgen. Daarnaast ben ik druk bezig met een presentatiecursus, dus ik hoop ook zeker iets op televisie te gaan doen.”

Het Story-interview met Samantha Steenwijk kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen