Story vindt prinses Mabel lastigste Oranje

Geplaatst op Thu 09 Aug 2018 om 11:00

Story-baas Guido den Aantrekker vindt prinses Mabel de lastigste Oranje. De prinses, die onlangs nog bij Jinek te gast was, doet het allermoeilijkst als het op interviews aankomt. Dat vertelt hij in het hoofdredactioneel commentaar van zijn entertainmentblad. Den Aantrekker vindt sommige Oranjes, zoals Pieter van Vollenhoven, prinses Laurentien en prinses Margarita heel benaderbaar, maar anderen, zoals koning Willem-Alexander en prinses Mabel, juist helemaal niet.

Den Aantrekker: “Wat mij betreft spant prinses Mabel de kroon: hoewel ze van ‘gewone’ komaf is, spreekt ze het meest geaffecteerd van alle Oranjes en weigert ze zelfs de onschuldigste vragen (‘Weet u hoe laat het is?’) te beantwoorden.”

De Story-baas sprak ooit een paar minuten met Mabel ‘nadat ik de naam Story extra duidelijk gearticuleerd had’. “Toen ik het maximaal mogelijke gescoord had, riep Mabel toen ik opstond van tafel: ‘Dit is geen interview, hè. Ik zég het u: dit is géén interview! Dat mag u er niet boven zetten!’

Den Aantrekker vond het maar vreemd. “Iemand vragen stellen waarop je antwoord krijgt, ís volgens mij een interview. Dat interview stond er een week later gewoon in.

De Story-column van Guido den Aantrekker kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV
33 Reacties op “Story vindt prinses Mabel lastigste Oranje”


 1. Grafkrant

  Mabel ken je mij nog? Ik jou wel!

 2. lik

  Handige tante. De aandeeltjes van haar overleden man maken haar miljardair. Als loodgieter was ze hem straal voorbij gelopen, maar een goede neus heeft ze zeker voor rijke mannen. Toch knap voor een vrouw met hoofd van eekhoorn.

 3. W.A. van Buuren

  Ik vind het maar een KAK wijf, dat was ze vroeger op school ook al……enne….prinses? Echt niet

 4. Wille Dillie

  Er is een dik РVVarken dood!

 5. Freddy

  Ik geef prinses Mabel groot gelijk. Mogen deze mensen ook een priveleven hebben misschien?

 6. poli

  Freddy . Werkelijk? Huwelijken, begrafenissen, geboortes, verjaardagen en dopen op tv uitzenden om je uitkeringen en juridische bescherming te behouden en dan gaan klagen over privacy. LOL

 7. Q

  Mabel is eng.

 8. anymousin

  @Freddy, met je eens.

  Helaas wordt er toch wel over haar priveleven geschreven, zonder dat ze geinterviewd is.

  Dus misschien een koekje van eigen deeg, beste Guido den Aantrekker

 9. Otto Groeneveld

  Afschaffen die onzin die jaarlijks 500 miljoen euro kost. Zoek maar uit hoe het zit.

 10. VR4

  “Weet u hoe laat het is?”? Waarom stel je dan ook van die nutteloze vragen.

 11. Peter

  De Story, dat zijn geen interviews inderdaad. Dat is roddel en achterklap.

 12. Wollter

  Mabel? “Zij was die wijf van die lááánge…”

 13. SOLANGE

  Omhooggevallen nobody De neten zijn soms erger dan de luizen

 14. Coeus

  Roddelblad-baas vindt het staatshoofd niet benaderbaar. Goh.

 15. Peter

  Wille Dillie hierboven is een respectloos zwijn. Vast GroenLinks stemmer

 16. shrink

  “Weet u hoe laat het is?’ is een krankjorume vraag voor een journalist. Terecht dat Mabel je dan niet ziet staan.

 17. joost

  Ach, Mabel, ondoorzichtig, schimmig figuur.

 18. Dirk

  Dat hele koninklijke gespuis vind maar een ding belangrijk zoveel mogelijk geld binnenharken en zo weinig mogelijk zelf uitgeven .

 19. Wille Dillie

  Peter, ik heb CDA gestemd. Hoezo?

 20. Fox Mulder

  Zij heeft toch die ring van Frodo afgepakt?

 21. John van Daalen

  14.07— lekker slim om op die Farizeeërs te stemmen. Die ziekelijke oorlogshitser Sybrand wist VOOR de verkiezingen al dat hij even 6 miljard belasting ging schenken aan schatrijke neoliberale aandeelhouders van Shell en Unilever ,aar hij hield zijn schijnheilige kop dicht tegen het volk.Dan nog even wat. Een NAVO straaljager die zogenaamd per ongeluk gisteren langs de Russische grens een raket afschiet. Stel dat een Rus dit zou doen boven de Noordzee, dan ligt Synrand ,Alex en Pinokkio schuimbekkend met een aanval op de grond. En nu houdt de Farizeeër zijn schijnheilge smoel. En over het meest gestoorde fascistische land SA hoor je die smerige partij ook niet, maak het uit een homo meer of minder.Hoe kun je op zo neoliberale partij als CDA stemmen?? Dan ben je echt van het padje hoor.

 22. Lambert

  Misschien is ze wat voorzichtiger geworden in de periode dat ze een relatie had met topcrimineel Bruinsma. Die wist wel hoe laat het was……

 23. Peter

  Wille Dillie stemt CDA. Dan is vanwege de ch risteli jke gedachte die opmerking over het overleden PVV raadslid al helemaal ongep ast.

 24. Japie

  Op een of andere manier vind ik Mabel een sympathiek mens.

 25. A.M.

  Ik ook Japie!

 26. Xander

  Dat is een gevaarlijke vrouw. Werkte vroeger voor George Soros. Is op slinkse wijze bij de Oranjes binnengekomen door te trouwen met Friso die homo was. Arme Friso….

 27. Gino

  Mabel is eng. Laat haar maar goed doen van haar eigen centen. Is gek op criminelen lelijk wijf.

 28. chris

  Wat een domme vraag “weet U ook hoe laat het is” Had den Aantrekker geen horloge bij zich. Begrijpelijk dat de Oranjes niet met riooljournalisten in zee gaat.

 29. Barend-Jan Zwartkijker

  Mabel is als hoe r bij de Oranjes binnen gehaald om te dienen als bliksemafleider voor de h0m0fiele escapades van de dooie ski-prins. Omdat die Mabel zo onfris als de nete is vind Bea haar geweldig. Want Bea is minstens zo een naar en vals schavuit als d’r vader Bernard. Smerig z00itje daar!

 30. Melvin

  zeg Barend Jan

  praten met een beetje respect over een dood persoon zou je doen sieren

 31. Tim

  Dat ze voor Soros werkt pleit natuurlijk niet voor haar.

 32. Barend-Jan Zwartkijker

  @melvin;

  Die gast leest dit toch niet, is dood weet je wel. En waarom heeft ie mijn respect verdiend?! Wel grappig dat je je druk maakt om mijn mening over een dooie, maar de levende crimi-nepprinses kan je niet zo boeien blijkbaar. Hahaha. Grappig wel.

 33. Melvin

  als iedereen nou eens normaal zou gaan reageren op het internet, dan zou de wereld er een stuk beter uitzien

  of behoor jij soms toch het asociale volk wat geen gene kent, en maar klakkeloos tekeer gaat, nou, dan heb je echt een zielig leven!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.