Story vindt prinses Mabel lastigste Oranje

Story-baas Guido den Aantrekker vindt prinses Mabel de lastigste Oranje. De prinses, die onlangs nog bij Jinek te gast was, doet het allermoeilijkst als het op interviews aankomt. Dat vertelt hij in het hoofdredactioneel commentaar van zijn entertainmentblad. Den Aantrekker vindt sommige Oranjes, zoals Pieter van Vollenhoven, prinses Laurentien en prinses Margarita heel benaderbaar, maar anderen, zoals koning Willem-Alexander en prinses Mabel, juist helemaal niet.

Den Aantrekker: “Wat mij betreft spant prinses Mabel de kroon: hoewel ze van ‘gewone’ komaf is, spreekt ze het meest geaffecteerd van alle Oranjes en weigert ze zelfs de onschuldigste vragen (‘Weet u hoe laat het is?’) te beantwoorden.”

De Story-baas sprak ooit een paar minuten met Mabel ‘nadat ik de naam Story extra duidelijk gearticuleerd had’. “Toen ik het maximaal mogelijke gescoord had, riep Mabel toen ik opstond van tafel: ‘Dit is geen interview, hè. Ik zég het u: dit is géén interview! Dat mag u er niet boven zetten!’

Den Aantrekker vond het maar vreemd. “Iemand vragen stellen waarop je antwoord krijgt, ís volgens mij een interview. Dat interview stond er een week later gewoon in.

De Story-column van Guido den Aantrekker kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen