Gerard Ekdom vindt Ster-boycot ‘opmerkelijk’

Gerard Ekdom vindt het ‘opmerkelijk’ dat de nieuwe tv-reclame die Radio 10 heeft opgenomen voor zijn nieuwe ochtendshow wordt geboycot door de Ster. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Ekdom is overgestapt van NPO Radio 2 naar Radio 10 en daar wil de Ster de kijkers van de NPO liever niet op wijzen. “Ik verbaas me erover. Ik weet namelijk dat ze wel spotjes uitzenden van Qmusic. Als het bijvoorbeeld een promo zou zijn met Rob van Someren dan was er niks aan de hand.

Het is puur omdat hij het is, aldus Ekdom. “Ík werd geweigerd bij de Ster. Dat vind ik opmerkelijkHet is heel jammer, het is een heel leuk spotje namelijk. Je ziet mij als klein jochie en het is ook echt zo gegaan in mijn leven.

Luuk Ikink: “Dat is ook wel apart toch? Ze hebben geld nodig. Je moet misschien als NPO ook niet per se op die manier willen concurreren tegen commerciële zenders.”

Peter van der Vorst: “Je moet al het geld dat je binnen kán halen, moet je erbij hebben. Of je moet gewoon de hele STER afschaffen.”

Lees ook: NPO weigert Radio 10-reclame met Gerard Ekdom (gisteren)

Foto: Radio 10

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen