George Ezra te gast bij laatste Laat op Eén

Geplaatst op vr 31 aug 2018 om 18:42

De Britse singer-songwriter George Ezra is heel even in Nederland en vanavond te gast in alweer de laatste uitzending van Laat op Eén, de talkshow van Nadia Moussaid die Jinek vervangt. Dat heeft de omroep laten weten. Ezra  verovert de wereld met hits als Budapest en Shotgun. Dit weekend is hij te zien op het festival van Ilse de Lange, Tuckerville. “Maar eerst zal hij optreden in de studio van Laat op Eén“, kondigt een woordvoerder aan voor de uitzending om 23.00 uur op NPO 1.

Daarnaast vertelt Emile Roemer over zijn grote liefde Feyenoord. Naast het burgemeesterschap van Heerlen heeft hij tijd gevonden voor een maandelijkse talkshow over zijn geliefde voetbalclub.

Het politieke seizoen ging deze week roerig van start. Joost Vullings en Xander van der Wulp zijn er met het laatste nieuws.

En André Hazes is na een maand rust weer helemaal terug. Ditmaal als ware cupido in het nieuwe programma Golden Boys. Vanavond vertelt hij over zijn hilarische koppelpogingen van vrijgezelle senioren.

Tot slot: Trijntje Oosterhuis en Lee Towers kijken met andere ogen naar hun eigen liedjes sinds hun deelname aan Beste Zangers.

Laat op Eén is vanavond om 23.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Foto: YouTube
12 Reacties op “George Ezra te gast bij laatste Laat op Eén”


 1. Marry Hens

  Daar kijk ik enorm naar uit! Jammer dat dit de laatste show is van die geweldige Nadia. Wat een topper!

 2. Cunt

  Wie is dit wijf?

 3. gtstfites

  @Cunt
  De zanger van o.a. Budapest.

 4. Markies de Schade

  Het was wel weer de grote bananenvretershow he, die begrafenis van Aretha Franklin. Vreselijk!

 5. Markies de Schade

  Maar ik heb Airfryer, Sultana, Koewinn Cigario en Gloria Wekker nog niet gehoord.

 6. W©llter 

  Ik heb er naar zitten kijken met mn pik omhoog

 7. Tim

  Emile Roemer, dus laat maar zitten.

 8. SOLANGE

  Eindelijk gaat die handenwrijver Nadia weg…..ze moest Jin ek de vissenoog vervangen maar stelde geen kritische vragen fake lachen en domme opmerkingen maken…Pauw komt terug….. de enige echte talkshowhost….

 9. Dennis

  Solange, je bent wel heel erg gefixeerd op dat handenwrijven hè. Geen bericht van jou over Nadia zonder dat aan te stippen. Volgens mij heb je een soort fetisj.

 10. Net Niet

  Laat Op Eén is als een nachtkaars uitgegaan !

 11. aammehoela

  Toch wel typisch dat een groot gedeelte doordeweeks niet naar Linda kijkt en dat dan wel doet op de vrijdagavond. Blijkbaar wil deze groep zo weinig mogelijk zappen. Tevens blijkt nu wel dat de Britse detectives gewoon op de woensdagavond moeten. Silent Witness, wel gewelddadiger geworden in de loop der jaren, had op die avond meer kijkers ondanks dat het moest concurreren met de CL toen nog op NPO 3. The Voice, men is er nog niet op uitgekeken.

 12. Curryworst

  @Net Niet

  Nu jij nog dood.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.