George Ezra te gast bij laatste Laat op Eén

De Britse singer-songwriter George Ezra is heel even in Nederland en vanavond te gast in alweer de laatste uitzending van Laat op Eén, de talkshow van Nadia Moussaid die Jinek vervangt. Dat heeft de omroep laten weten. Ezra  verovert de wereld met hits als Budapest en Shotgun. Dit weekend is hij te zien op het festival van Ilse de Lange, Tuckerville. “Maar eerst zal hij optreden in de studio van Laat op Eén“, kondigt een woordvoerder aan voor de uitzending om 23.00 uur op NPO 1.

Daarnaast vertelt Emile Roemer over zijn grote liefde Feyenoord. Naast het burgemeesterschap van Heerlen heeft hij tijd gevonden voor een maandelijkse talkshow over zijn geliefde voetbalclub.

Het politieke seizoen ging deze week roerig van start. Joost Vullings en Xander van der Wulp zijn er met het laatste nieuws.

En André Hazes is na een maand rust weer helemaal terug. Ditmaal als ware cupido in het nieuwe programma Golden Boys. Vanavond vertelt hij over zijn hilarische koppelpogingen van vrijgezelle senioren.

Tot slot: Trijntje Oosterhuis en Lee Towers kijken met andere ogen naar hun eigen liedjes sinds hun deelname aan Beste Zangers.

Laat op Eén is vanavond om 23.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Foto: YouTube

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen