Evert Santegoeds denkt dat Ed Nijpels liegt over Linda

Evert Santegoeds denkt dat VVD-coryfee Ed Nijpels zich behoorlijk heeft vergaloppeerd heeft met zijn uitspraken over Linda de Mol in EenVandaag. Hij deed een Halbe Zijlstraatje. Dat zegt hij in De Telegraaf. Nijpels beweert dat hij een relatie heeft gehad met De Mol, terwijl zij ten stelligste ontkent; ze hebben slechts één keer met elkaar gedineerd. “Het doet me denken aan een VVD-minister die laatst claimde bij Poetin op bezoek te zijn geweest“, aldus de hoofdredacteur van Privé.

Santegoeds vindt het maar een vreemde actie van Nijpels. “Gezien het feit dat Nijpels er niets aan wil toevoegen, denk ik dat het een verspreking was, waarbij hij de consequenties niet heeft gezien.”

Zowel Nijpels als De Mol zaten in de periode waar hij het over heeft in een relatie. “Ja, Nijpels was net getrouwd en Linda was met Fred. Ik heb nog overlegd met oude collega’s over toen. Nou, geen sprake van een relatie, zeggen zij ook. Anders hadden wij het geweten.”

De Mol liegt bovendien niet over dit soort dingen, aldus Santegoeds. “Haar kennende zou ze zeggen: ’Ja, dat is zo, ik schaam me dood’. Maar dat zegt ze niet.”

Is het stoer doen? Ja, ik denk het. Ze zijn wel uit eten geweest, maar verder is er die avond weinig geconsumeerd…”

Lees ook: Linda de Mol verbijsterd: ‘Ik had niks met Ed Nijpels!’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen