Donny Roelvink dit jaar in Expeditie Robinson

Geplaatst op Thu 09 Aug 2018 om 13:30

Donny Roelvink doet dit jaar mee aan nóg een BN’er-show van RTL. Na Temptation Island VIPS maakt hij ook zijn opwachting in Expeditie Robinson. Dat heeft het tv-station laten weten. Roelvink, die vanaf medio september ook nog eens te volgen is in De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken op SBS 6, is ingedeeld in Kamp Zuid. Daarin zitten ook Jody BernalNienke PlasI Am AishaSteven Brunswijk en Josylvio. Er zit in dit kamp nóg een BN’er, maar die wordt later bekend.

Roelvink is de op een na bekendste zoon van volkszanger Dries Roelvink. De andere zoon, Dave Roelvink, is na zijn bubbelbadfilmpje een succesvolle dj geworden.

Wie de zevende BN’er in Kamp Zuid is, wordt duidelijk op de perspresentatie van het programma op 30 augustus. Binnenkort worden de namen van Kamp Noord én de onbekenden bekendgemaakt.

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 5.

Foto: SBS, William Rutten
27 Reacties op “Donny Roelvink dit jaar in Expeditie Robinson”


 1. Ron

  Jody, Donny, de rest is me volslagen onbekend eerlijk gezegd…

 2. Zomaar

  Heb geen zin al die namen te Googelen als ze mij toch al niets zeggen.

 3. Cynthia Duppen

  Enorme pauper versie wordt het komend jaar met deze namen. Als je zegt dat het de cast van Adam zoekt Eva is zou ik het ook geloven. De BNers zijn echt op nu.

 4. Ron

  Tja, nu zeggen me de namen natuurlijk niets van velen, maar dat wil niet zeggen dat het weer geweldige editie gaat worden. Dat is elk jaar nog het geval geweest. Maar doe het dan met onbekende Nederlands. Deze ‘Beschikbare’ Nederlanders, wat ik wel een sterke benaming is voor velen is echt een aanfluiting…

 5. Eric Corton

  Wie wie wie wie wie wie wie wie

 6. Dirk

  Gelukkig kijk ik nooit naar die onzin .

 7. Erik

  Weer een bewijs dat de producenten/omroepen allemaal uit dezelfde vijver vissen. Weer wordt Dave of Ronnie gevraagd voor zoiets. Hetzelfde geldt bij talkshows door steeds maar weer dezelfde mensen uit te nodigen. Dan is het toch ook niet vreemd dat de kijker begint af te haken?

 8. Wauh

  U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

  Geachte heer De Leeuw,

  Beste Paul,

  Jarenlang ben ik groot fan van u geweest. De Schreeuw in allerlei verschillende vormen was genieten en taboe doorbrekend. Handen in de lucht, applaus etc. Dat soort zaken. Verfrissend, nieuw.

  Het format veranderde, ook niets mis mee. En toen liep u het ‘podium’ op zingend: ‘Ik ben vandaag zo vrolijk (naar het lied van Herman van Veen) want Geert Wilders (GW) die is dood’. Het knapte direct in me. Ik heb daarna nooit meer naar iets van u gekeken en vermijd categorisch waar u op televisie te zien bent.

  Op het moment dat u dit zong schaarde u zit achter de mensen die GW inderdaad dood willen hebben. U zult dit proberen te pareren dat hij dan maar niet moet zeggen en doen wat hij doet, kortom u wilt hem monddood maken.

  De aanleiding dat ik schrijf is het samenkomen van dingen in het nieuws. In het, recente, verleden en vandaag. Francisco van Jole die, deels, ‘betaald’ wordt door dezelfde organisatie waar u voor werkt en wegkomt met een notabene toegegeven aanranding, dan het gunnen van zendtijd aan ‘rappers’ die veroordeelde criminelen blijken te zijn en de druppel is een clipje wat ik zag van een show die uw presenteert. Te zien was de insteek: ‘Raar dat je sommige mensen kunt herkennen aan hoe hun kapsels eruit zien en hun politieke overtuiging daaraan kunt verbinden’. Het bashen van Wilders en Trump.

  Indien u vindt dat Wilders er naast zit aangaande zijn visie ten opzichte van de islam, mag dat. Maar ik zou graag eens willen weten als u hand in hand loopt met uw echtgenoot in wijken waar overwegend moslims wonen (Schilderswijk misschien?), zonder camera, hoe het u vergaat. Of in Amsterdam, zodra Gay Pride weer over is, als u zonder uw auto eens een uitstapje maakt buiten de grachtengordel. Of blijft u ‘ver’ van mensen die het overkomt en blijft u liever in de beschermde bubble van de Claudia de Breijs, Paul de Leeuws en meer van dezen? U kent zelf het antwoord.

  Er is een woord voor mensen zoals u, en nee, dan bedoel ik niet homoseksueel. U bent een hele grote lafaard. U verraadt met mensen als de Debreijs en de Deleeuws en eigenlijk de complete Vara (daarnaast de NPO), uw lotgenoten (een aantal jaren geleden was dat een verkeerd woord, nu is het actueler dan ooit). Alle mensen in Nederland die een andere seksuele geaardheid hebben dan wat de ‘gangbare’ is, en u weet heel goed wat ik daarmee bedoel, laat u in de kou staan. U besodemietert deze mensen, laat ze vallen. De reden: big paycheck.

  Niet te hoeven discussiëren en fact free grapjes maken is een heel groot fenomeen op de NPO. Als ik er langs zapp, het is te ranzig voor woorden.

  Ik woon in Zwitserland en zie met lede ogen aan hoe de meeste landen in de EU, met Nederland voorop, richting de afgrond wandelen. En u, als boegbeeld voor anders seksueel georiënteerden, werkt mee om de sneltrein richting die afgrond zo snel mogelijk te laten gaan.

  Mensen als Wilders en Trump zijn de laatste bakens in de strijd om de vrije wereld te redden. Wilders staat voor de De Leeuws in Nederland. Denk hier eens serieus over na.

  In een moslimland had u reeds aan een touw gehangen of was van een gebouw af gegooid. Een kind had u nooit gehad. Even terzijde, uw kinderen krijgen alle medische bijstand die nodig is, in Indonesië krijgen kinderen geen inenting tegen difterie omdat het vaccin misschien niet halal is. Denk ook hierover even na. Islam is geen vrede, maar overheersing.

  Over een aantal jaren, als het zo door gaat in Nederland, bent u de eerste die ‘opgeruimd’ zal worden.

  Lees, verdiep, wees niet zo kortzichtig.

  Veel wijsheid wens ik u toe,

  Met vriendelijke groet,

  Zonet gevonden op internet:

  Bron:

  https://tpook.nl/2018/08/06/u-zond-in-open-brief-aan-paul-de-leeuw-u-bent-een-hele-grote-lafaard/#new_tab

 9. SOLANGE

  Volledig mee eens…..

 10. Melvin

  Steven Brunswijk is wel leuk dat ie meedoet (Braboneger)

 11. Dan Jammer

  Waarom nou weer deze l o w life toevoegen?!! ER is zo’n beetje het laatste RTL 5 programma met een beetje niveau. Pure armoede en helemaal de weg kwint deze zenderdirectie…

 12. J. De Hoop

  Gvd zeg wat een armoede bij die stumpers.

 13. John van Daalen

  14.28 — ze bonden vroeger in Bergambacht die aanstellerige nicht de hele nacht vast in het bushokje zo eng vonden zij hem daar.

 14. Elvis

  irritante mannetjes

 15. Japie

  Bernal en Roelvink, schoffies van de hoogste plank.
  Hopenlijk bij de eerste ronde er uit!

 16. yoshi

  Dit jaar een overkill op televisie en online platformen met alles met de naam Roelvink

 17. EugeneKleefpamper

  Gisteren nog als “meet en greet” op de kermis in Rosmalen… Geen idee wat ‘ie verder doet, maar hij maakt zo gemakkelijk geld!

 18. Ano Nymous

  De aandachtsh oe ren van Nederland: de Roelvinkjes

  Deze is waarschijnlijk zo’n watje dat hij na het zien van een spin al op wil geven. Of zo’n kneus die niet eens vuur kan maken want ja die is zgn. luxe ( huurhuis op PC Hooftstraat) gewend.
  En kap eens om Dave succesvol DJ te noemen. Die is eerder een schande voor de DJ wereld. De dancescene ziet hem liever gaan dan komen…

 19. Ano Nymous

  De aandachtsh oe ren van Nederland: de Roelvinkjes

  Deze is waarschijnlijk zo’n watje dat hij na het zien van een spin al op wil geven. Of zo’n k ne us die niet eens vuur kan maken want ja die is zgn. luxe ( huurhuis op PC Hooftstraat) gewend.
  En kap eens om Dave succesvol DJ te noemen. Die is eerder een schande voor de DJ wereld. De dancescene ziet hem liever gaan dan komen…

 20. Peter

  Expeditie is ook al weer enkele seizoenen geleden overleden.

 21. ycheweiz

  Wordt zo moe van al die zogenaamde bn’érs, overal verschijnen deze nietsnutten.

 22. Ron

  Och die Brunswijk, die kansloze Brabo. Die mag er van mij gelijk uit, sterker had er nooit in gemogen. Hopelijk de eerste exit…

 23. Flits Bom

  @wauh heeft een punt. De Leeuw en consorten zijn bezig ons land naar de kloten te helpen.

 24. Roel Driesvink

  Whoeoeohoeoeoeee….en dan door naar Hollywood. Lig in een deuk…

 25. Doe

  Alleen Jodie bernal. De rest geen idee.

 26. Gerard

  Mensen die te dom zijn om poepen maar bekend zijn dankzij een vader / broer / familie. Daar wemelt het van. Nooit naar dit domme programma gekeken.

 27. Max

  Donny Roelvink is dat ook al een bekende Nederlander? Zijn vader is toch die mislukte volkszanger met dat dikke bruine lijf en gele zwembroek? En die andere zoon is dat niet die platte crimineel die misbruik heeft gemaakt van een meisje in haar ouderlijk huis waar van alles is gestolen en waar een seks filmpje is gemaakt van haar? Met deze familie wil je toch in contact komen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.