Albert Verlinde lid van Pathé Unlimited

Geplaatst op Thu 09 Aug 2018 om 14:35

Albert Verlinde heeft een abonnement op Pathé Unlimited, waarmee men voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de bioscoop kan. Dat verklapt de Boulevard-legende in een interview met de Privé. Verlinde woonde recentelijk de première van de film Mamma Mia! Here We Go Again bij, terwijl hij eigenlijk nooit echt naar filmpremières toe gaat. “Ik ben doorgaans niet zo’n premièreganger. Ik heb een unlimited card van Pathé, dus ik kan naar de bioscoop wanneer ik wil“, legt hij uit.

Voor de Mamma Mia-film maakte Verlinde een uitzondering. “Met de musical Mamma Mia! in het vooruitzicht had ik er ongelooflijk veel zin in om de film te zien. Het materiaal van ABBA is zo ongelooflijk goed, iedereen wordt er blij van, dat zie je nu ook om je heen.

Terwijl Verlinde bij het gebruik van de Pathé Unlimited-pas relatief anoniem naar de bioscoop kan gaan, zijn bij een filmpremière alle schijnwerpers op hem gericht.

Wat doet een BN’er nou voorafgaand aan zo’n grote première? “Ik heb een uur getraind, ben daarna snel onder de douche gesprongen en heb een zomerchique outfit aangetrokken.

Het is niet bekend of Verlinde het gewone Pathé Unlimited-abonnement heeft of het Pathé Unlimited Gold-abonnement. Met het gold-abonnement kan men ook zonder toeslag naar 3D- en IMAX-films.

Het Privé-interview met Albert Verlinde kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV
13 Reacties op “Albert Verlinde lid van Pathé Unlimited”


 1. Mathijs

  Zucht. What’s next? Het merk tandpasta waar hij gebruik van maakt en mogelijk ook of Albert naar de dierentuin is geweest? Komkommertijd!

 2. De hete Pastor.

  Geweldig dat is nou onze Albert uit het nette Branbatia. Geweldige vent onze Albert daar kunnen jullie van boven de rivieren nog wat van leren.

 3. Fox Mulder

  Morgen in choco letters op de voorpagina van de Telegraaf. Ik wil er alles over weten. Nog maar een rondje koffie dan? WTF!

 4. Remi

  Fijn dat Albert nog steeds contact heeft met Onno.

  Toch een homo-paar waarvan ik zeg … lief !

 5. Bassie

  De Boulevard legende? Zijn hier echt de weg kwijt.

 6. Elvis

  @Remi, gaat die lui om lust, dus welke sigaar ze raken kan ze niks schelen.

 7. Peter

  Albert zn lid zit ergens anders in.

 8. tim

  dit is wereldnieuws Albert hoort niet bij MC maar bij boulevard

 9. HansrZ

  Breaking News op echt alle maar dan ook echt alle internationale zenders!

 10. Anja

  Goh wat interessant zeg, enuuuuuu hoe vaak gaat ie naar de wc ?.

 11. arjan

  Dit is nieuws waar we echt niet op zitten te wachten want het is en blijft een roddelnicht.

 12. Joram

  Gebrekkige onderzoeksjournalistiek dit.. erg jammer. We hadden gewoon moeten weten of het een Gold-card is of niet.

 13. AygoNL

  Boeiend de BNers heeft Pathé card ontdekt
  Wij als NIET BN-ers wisten het allang

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.