Albert Verlinde lid van Pathé Unlimited

Albert Verlinde heeft een abonnement op Pathé Unlimited, waarmee men voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de bioscoop kan. Dat verklapt de Boulevard-legende in een interview met de Privé. Verlinde woonde recentelijk de première van de film Mamma Mia! Here We Go Again bij, terwijl hij eigenlijk nooit echt naar filmpremières toe gaat. “Ik ben doorgaans niet zo’n premièreganger. Ik heb een unlimited card van Pathé, dus ik kan naar de bioscoop wanneer ik wil“, legt hij uit.

Voor de Mamma Mia-film maakte Verlinde een uitzondering. “Met de musical Mamma Mia! in het vooruitzicht had ik er ongelooflijk veel zin in om de film te zien. Het materiaal van ABBA is zo ongelooflijk goed, iedereen wordt er blij van, dat zie je nu ook om je heen.

Terwijl Verlinde bij het gebruik van de Pathé Unlimited-pas relatief anoniem naar de bioscoop kan gaan, zijn bij een filmpremière alle schijnwerpers op hem gericht.

Wat doet een BN’er nou voorafgaand aan zo’n grote première? “Ik heb een uur getraind, ben daarna snel onder de douche gesprongen en heb een zomerchique outfit aangetrokken.

Het is niet bekend of Verlinde het gewone Pathé Unlimited-abonnement heeft of het Pathé Unlimited Gold-abonnement. Met het gold-abonnement kan men ook zonder toeslag naar 3D- en IMAX-films.

Het Privé-interview met Albert Verlinde kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen