Domien, Dominique en weervrouw nemen afscheid

Drie bekende mediafiguren hebben in het afgelopen etmaal afscheid genomen van hun stek: Domien Verschuuren vanochtend van 3FM, Dominique van der Heyde gisterenavond van Nieuwsuur en weervrouw Jennifer Faber vandaag van het RTL Nieuws. En allemaal om een reden: de weervrouw gaat de liefde achterna en emigreert naar Nieuw-Zeeland, de politiek duider verhuist naar achter de schermen en de 3FM-dj kiest voor het grote geld van de commerciële zender Qmusic.

Na twaalf jaar trouwe dienst presenteerde Verschuuren vanochtend zijn laatste show. Hij verlaat een zinkend schip, maar: “Ik weet dat het goed komt. Maandag begint een nieuwe periode. Het station komt erbovenop en wordt sterker dan ooit. Misschien dat ik wel spijt krijg dat ik nu weg ga.

Verschuuren is gek op 3FM. “Ik heb er de liefde leren kennen, mijn beste vrienden. Maar dit is het moment om mijn vleugels uit te slaan“, zegt hij.

Weervrouw Faber kiest dus voor de liefde. Hij woont in Nieuw-Zeeland en het is te intensief om heen en weer te pendelen voor het weerbericht. “Wel gek om alles achter te laten. De mensen bij RTL, de dynamiek, de sfeer“, zegt ze.

Van der Heyde werd gisterenavond verrast door haar collega’s na haar laatste item. Hoe dat eruitzag ziet u hier:

Foto: 3FM

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen