Angela de Jong: ‘Deze tien nieuwe titels moet je zien’

Geplaatst op vr 31 aug 2018 om 14:30

Het tv-seizoen 2018/2019 barst over drie dagen pas écht los en dat is voor Angela de Jong aanleiding om haar lezers tien televisietips mee te geven. Met stip op één staat RTL Late Night met Twan Huys. Dat is vandaag te lezen in het AD. De nieuwe talkshow van Twan Huys wekt bij De Jong veel nieuwsgierigheid op. “Journalistiek zit het meer dan snor bij hem, maar slaagt hij er ook in de commerciële kijker te verleiden, die een beetje licht- en luchtigheid verlangt op de late avond?

Haar top vijf bestaat verder uit Boer Zoekt Vrouw (NPO 1), Beter Laat Dan Nooit (RTL 4), Lief Dagboek (NPO 1) en Hoe Bevalt Nederland (NPO 1).

Verder kijkt ze het meest uit naar Gordon in Wonderland (RTL 4), Een Klas Vol Ouders (NPO 1), Ik Weet Wie Je Bent (NPO 3), Brard & Jekel: VetGelukkig (NPO 3) en Golden Boys (SBS 6).

De Jong vraagt zich erg af of Talpa TV het komend seizoen gaat maken. “Gaat het John lukken om van 6 (dat SBS is stilzwijgend weggepoetst) de grootste commerciële zender van Nederland te maken? Vaagt Veronica RTL 7 weg?

Op die vragen zullen we de komende maanden antwoord krijgen. Het AD-artikel ‘De 10 om te zien’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
27 Reacties op “Angela de Jong: ‘Deze tien nieuwe titels moet je zien’”


 1. varken

  vervelend varken en teveel zelf met hoofd op het scherm.

 2. Pierre

  Angela de Jong doet het keigoed!

 3. Popper

  intelligente vrouw die dat soort tokkie TV zit te gluren. Dus toch niet zo intelligent en gewoon een burgerdoos.

 4. BEUK DE BOOM

  Twan Huys is een copy-paste journalist. Neemt alles klakkeloos van CNN en Washington Post over, en is een Clinton fanboy. Ik heb hem al meerdere keren op misleiding betrapt.

  Kijk uit voor dit heerschap.

 5. arjan

  En weer heeft Rutte zijn zin gekregen en de burger betaald het gelach.

 6. Duel

  Enige wat me interessant lijkt uit dat rijtje is Een klas vol ouders. Lief dagboek kan ook interessant zijn, maar dat is voor mij een beetje ouwe koek.

 7. Brenda

  Ze is een verkapte tokkie zo aan de titels te zien.

 8. Otto Groeneveld

  Nou heb ik niet het wegkijk gutmenschkrantje AD nodig om te kijken wat ik wil.

 9. Otto Groeneveld

  Trouwen wel
  veel Tokkie rotzooi.
  Angela.

 10. Derk

  Logisch dat 7 minder scoort. Hehe wat dom zeg. VI weg en geen NL clubs in Europa Leaque. Veronica heeft sinds haar bestaan elke dag verloren van 7, nu hebben ze een keet geluk. Naast VI en CL is het een simpel zendertje met al die kinderachtige crime meuk. Dus, het is niet zo raar allemaal.

 11. RaymondVL

  Heel even las ik “deze nieuwe t i e t e n moet je zien!”

 12. Curryworst

  Haar tv-keuze is uitermate oubollig en barst van de kneuterige gezelligheid.
  Ik zie haar al ondergezakt zitten op de bank met een doos Merci, een glas sherry en een pak tissues voor de emo-momentjes.

 13. kiekboe

  Goh wat origineel is de NPO. Lief dagboek is een rip-off van the mortified guide

 14. Shaniquilia vd Put­®™

  Allemaal geneuzel in de marge. De massa is al lang vertrokken en kijkt series op Netflix. Tis net als bij vrouwenvoetbal, iedereen houdt vol dat het zo geweldig is en dat het er toe doet, maar ondertussen zitten alleen familieleden en bekenden op de grotendeel lege tribunes.

 15. Mark

  Hoe kan zij nu al weten dat dat de toppers gaan worden. Eerst zien, dan geloven. Zou best kunnen dat veel programma’s tegenvallen (Gordon?) en ook bewezen seizoenen (BZV) zouden wel eens als ouwe koeien kunnen aanvoelen. En dan mevrouwe de Jong volgende week weer zeuren in haar columns van: oh oh wat is dit toch slecht.

 16. Rianne

  Hele leuke vrouw die Angela. En meestal heeft ze nog gelijk ook….

 17. Dalerpeel

  Angela gaat een heleboel teleurstellingen tegemoet. Een wel heel hoog trut-gehalte. Vol valse sentimenten en opgeklopte feelgood.

 18. Wallter

  Angela, je laat je misleiden door dat zogenaamde knappe koppie. Inhoudelijk stelt Twan niet zo veel voor. Het is al eerder opgemerkt. Hij verzamelt wat anderen hebben onderzocht en hij gaat met de veren pronken. Ik vrees dat het ook nu weer niet anders zal zijn. En dat heeft bar weinig met journalistiek te maken. Als interviewer heeft hij meermaals bewezen niet ad rem genoeg te zijn en stond af en toe flink te schutteren.

 19. Lies

  Als televisie recensent zijnde, bij voorbaat een programma beoordelen terwijl het nog niet is uitgezonden?
  Geeft Twan ff de kans om er in te komen Angela. En hij gaat je ongetwijfeld bellen als hij advies nodig heeft….. kuch……

 20. Britt Scholte Lover

  rtl 7 kunnen ze wel opdoeken, is niets meer te zien daar

 21. Martin Gaus

  Zin om Angela te likken. Mmm.

 22. pieter 52

  Waarom lees ik niets op MC over RTL , die een reclame vrije NPO wil ?

 23. chris

  Tante Angela, bij de door U genoemde zijn er zeker een stuk of 8 waar ik nooit naar zal kijken. Succes met Uw voorkeur, Beter laat dan nooit met die vreselijk Frequin. Wat een smaak. Laten de kijkers dit beoordelen en geeft Uw mening als de tijd daar is. Bemoeit U zich s.v.p. met Uw recensies in het AD, Uw enige broodheer.

 24. Floddero Flunk

  Tuurlijk Angela, we gaan het absoluut kijken! Want jij zegt het Angela! Jij bent het alziend oog Angela! En Angelacourant laat ons dat allemaal weten want Angelacourant en Angela doen het beter van Veronica lieve Wollter :D

 25. anoniem

  Zou mw. De Jong voor deze reclame een vergoeding hebben gekregen?

 26. anoniem

  angela de jong

  waar verdien je meer bij AD,
  of RTL

  laat je je betalen om anderen af te maken,

 27. anoniem

  Angela de jong wat is je advies

  wel een abonnement op AD of
  naar de televisie kijken

  want daar hoor je en zie toch alles

  Hans van AD kan je dan niet voor de gek houden met zijn nep oliebol test.

  hans miauw je als je angela ziet/ schamen jullie je nog voor elkaar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.