Angela de Jong: ‘Deze tien nieuwe titels moet je zien’

Het tv-seizoen 2018/2019 barst over drie dagen pas écht los en dat is voor Angela de Jong aanleiding om haar lezers tien televisietips mee te geven. Met stip op één staat RTL Late Night met Twan Huys. Dat is vandaag te lezen in het AD. De nieuwe talkshow van Twan Huys wekt bij De Jong veel nieuwsgierigheid op. “Journalistiek zit het meer dan snor bij hem, maar slaagt hij er ook in de commerciële kijker te verleiden, die een beetje licht- en luchtigheid verlangt op de late avond?

Haar top vijf bestaat verder uit Boer Zoekt Vrouw (NPO 1), Beter Laat Dan Nooit (RTL 4), Lief Dagboek (NPO 1) en Hoe Bevalt Nederland (NPO 1).

Verder kijkt ze het meest uit naar Gordon in Wonderland (RTL 4), Een Klas Vol Ouders (NPO 1), Ik Weet Wie Je Bent (NPO 3), Brard & Jekel: VetGelukkig (NPO 3) en Golden Boys (SBS 6).

De Jong vraagt zich erg af of Talpa TV het komend seizoen gaat maken. “Gaat het John lukken om van 6 (dat SBS is stilzwijgend weggepoetst) de grootste commerciële zender van Nederland te maken? Vaagt Veronica RTL 7 weg?

Op die vragen zullen we de komende maanden antwoord krijgen. Het AD-artikel ‘De 10 om te zien’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen