Dave bereidt Donny bij Videoland voor op Robinson

RTL’s Videoland komt in aanloop naar het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson met een webserie waarin Dave Roelvink zijn broer Donny voorbereidt op zijn deelname aan de RTL 5-show. Dat heeft de zender laten weten. Na de veelbesproken deelname van Dave in 2016 is het nu aan de jongste Roelvink om het zo lang mogelijk uit te houden op het Expeditie-eiland. “Om Donny voor te bereiden op de expeditie, lanceert Videoland de serie ‘Dave en Donny op Expeditie’.

In deze serie gaan de broers een aantal dagen op expeditie in eigen land waar Dave zijn broer de basics van het survivallen bijbrengt. Ook geeft hij de broodnodige tips die eraan moeten bijdragen dat Donny niet na één aflevering al in het vliegtuig naar huis zit.

De broers Dave en Donny Roelvink waren samen al te zien in De Roelvinkjes op RTL 5 en Dave en Donny Doen Zaken Videoland. Ook solo zijn de broertjes al actief geweest voor RTL.

Dave werd in 2016 in Dave Het Huis Uit gevolgd bij het verlaten van zijn ouderlijke huis, en hij trok er deze zomer op uit met zijn oma in Dave en Dien Op Ibiza. Deze programma’s zijn bij Videoland te bekijken.

Donny was de afgelopen weken te zien in de Videoland-serie Temptation Island VIPS, waar hij de ultieme relatietest aanging met zijn vriendin Amijé.

De hele familie Roelvink is vanaf medio september te zien in het nieuwe programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken op concurrent SBS 6.

Dave en Donny op Expeditie bestaat uit vier afleveringen van twaalf minuten en is vanaf 16 augustus alleen te zien bij Videoland. Expediite Robinson begint op 6 september bij RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen