Beau vindt sterren die zwijgen over Kemna heel erg laf

Geplaatst op Thu 16 Aug 2018 om 13:30

Beau van Erven Dorens vindt het ongelooflijk laf dat veel van onze grote sterren hebben gezwegen in de rel rondom Kemna Casting, het besmette castingbureau dat nu Post Castelijn Casting heet. Dat laat hij weten in Nieuwe Revu. Van Erven Dorens viel ook ooit ten prooi aan de vieze Kemna-bobo Job Gosschalk, maar wist zichzelf kranig te weren. Hij schreef in de jaren negentig en zes jaar geleden al over het machtsmisbruik van Gosschalk, maar pas dit jaar kreeg zijn verhaal veel aandacht.

De presentator stelt dat er destijds geen haan naar kraaide, ‘op een paar vrienden van Job na die verontwaardigd riepen dat ik moest worden aangeklaagd voor smaad en laster’. “Stelletje paardenlullen.”

Toen Van Erven Dorens er in april opnieuw over vertelde in Boulevard was de beer ineens wel los. “En ontving ik tientallen reacties van mensen die hetzelfde was overkomen. Waaronder de grootste sterren van Nederland, die te laf zijn om er zelf mee naar buiten te komen. Maar goed, zo is het nu eenmaal.”

BN’ers zijn bang om acteerklussen te missen als ze uit de school klappen over vieze casting directors. En dan zijn er nog BN’ers die de Gosschalken van deze wereld publiekelijk verdedigen, zoals RTL-ster Katja Schuurman.

Van Erven Dorens: “Mensen als Katja Schuurman die roepen dat dergelijke beschuldigingen niet in de media maar voor de rechter moeten komen hebben ongelijk. Het moet júist via de media gaan, zodat meer mensen zich sterk genoeg voelen om een verklaring af te geven.

De zuiveringen in deze business kunnen Van Erven Dorens niet ver genoeg gaan, zegt hij. “Ik ben er nog steeds niet over te spreken wat er allemaal gebeurt bij die castingbureaus, want wie zegt mij dat die wereld nu eindelijk verschoond is van alle onbehoorlijke praktijken die we de afgelopen maanden gehoord hebben?

En dan die naamswijziging van Kemna Casting naar Post Castelijn Casting, wat heeft dat voor zin? Het is enkel uiterlijk vertoon maar het zegt verder niks.

Van Erven Dorens vertelt in het interview met Nieuwe Revu ook over wat er door hem heen ging toen hij eerder dit jaar een advocatenbrief van Kemna verscheurde in RTL Boulevard. Het interview kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Beau tegen advocaat Kemna Casting: ‘Lik m’n reet!’ (april)

Foto: RTL
38 Reacties op “Beau vindt sterren die zwijgen over Kemna heel erg laf”


 1. Pepernoot

  Ik zie net op IMDb dat hij in een Hollywoodfilm met RZA, Russell Crowe en Lucy Liu heeft gespeeld? The Man with the Iron Fists https://www.imdb.com/title/tt1258972/ Hoe komt hij daar in godsnaam in?

 2. Hooftstraat

  Geen commentaar, wat een misselijkmakend meneer, echt Beau is zo nar figuur! Bah bah bah, hij denkt echt met ene maatschappelijk discussie bezig te zijn.

 3. Curryworst

  @Hooftstraat,
  Jij werkt voor Kemna?
  Of ben jij toevallig Job G.?

 4. q8

  beau heeft helemaal gelijk,
  ik krijg steeds meer waardering voor hem,
  hij durft t te zeggen [2de johan derksen]
  ik snap ook niet wat hij bij dat rtl boulevard doet ??
  beau is ECHT kwaad,

  maar beau, wen er maar aan,
  90% van de mensen durft niks te zeggen,
  allemaal arie Boomsma typetjes [deugmensen]

  en beau….GA DOOR !!!

 5. Jan

  Veel respect voor Beau voor deze manier van handelen. Hij laat zich de mond tenminste niet snoeren. Als het aan de laffe Katja Schuurmannen of Arie Boomsmaatjes van deze wereld zou liggen, dan was het weer in de doofpot geraakt, en zou die walgelijke Gosschalk nog steeds door kunnen gaan met zijn gore praktijken.

 6. Guy

  Nee, dan Beau. Die is toch: ”veel beter / uit het goede hout gesneden / edel / betrokken / eerlijk / maatschappelijk, etc etc.”

  Nou, dat vindt ik dus helemaal niet. Wat mij betreft is Beau een vies, ijdel, zelfingenomen / oppervlakkig / hard / verwend / vervelend kliertje die elke seconde aandacht nodig heeft van mama, pardon, het publiek.

 7. Take4

  Deze site wordt dik gebruikt door het team fake reaguurders van Beau, te weten: mama, vrouw, Bo zelf, etc etc. Zo denkt Bo zichzelf positief te positioneren, want Bo kan niet tegen terechte kritiek. Bo vindt dat hij beter is namelijk, in alles. Dan iedereen.

 8. Action

  Beau de redder van het vaderland. Dacht het niet, eigenlijk. Gewoon een BN tokkie, net als Barbie, Patty, Gor, Paay en de rest van die parasieten.

 9. grr

  Beau is gewoon weer zo’n meneer die eigenlijk niet wil werken, nergens voor. En dus denkt hij via schreeuwen en zg beroemd zijn iedereen te kunnen tiranniseren en koeioneren, naar beneden te trappen. ”want” hij is immers beroemd. Dat is wat Beau wil. En hij krijgt keer op keer de kans van die ouwe homobobo’s bij de omroepen.

 10. peter

  Beau van Erven Dorens Je bent zelf ook laf. nu dat er mensen zijn die hun mond hebben open gedaan, durf je wel wat te zeggen

 11. Annoniemus

  Het is bijna zeker dat Beau de zwijgende personen kent , dus wat let Beau om man en paard te noemen ??

 12. ron

  @peter
  ja peter, Beau heeft wel eerste zelf liggen rukken en na jaren zeg hij wel iets??

 13. Waternet

  Wie is aan het woord, oja, Beau. Je ziet het meteen aan dat toontje. Hij is altijd de ridder, de zogenaamd eerzame volgens hemzelf. Ik vindt het toch een stuk trash, niet normaal meer.

 14. lik

  Beau heeft gelijk. Maar val dan Boomsma of dadelijk Katja eens live in Boulie aan.

 15. Iiian

  Reken maar dat Beau zelf 100% op elke wijze van alle mogelijkheden gebruik heeft gemaakt, ook de homosexuele kruiwagens, om de begeerde ”roem” te krijgen. En vervolgens gaan ”outen”, he. Jaja. Hij is zelf het grootste stuk tuig van allemaal.
  En hij trapt heus alleen naar diegenen die hij zwakker acht dan zichzelf. Het is een HEEL vies mannetje !

 16. Tibu

  Zelf wel je door hooggeplaatste homo’s laten helpen in je carriere en vervolgens gaan trappen.

 17. Yop

  Degenen die misbruikt zijn door Job waren volwassen.
  Ze hebben het laten gebeuren omdat ze er zelf een voordeel uit hoopten te halen.

 18. SOLANGE

  aLS HET AAN DE JUNK Katja sCHUURMAN EN aRIE Boomsma DE NARCIST HAD GELEGEN WAS ER WEER NISK GEBEURD…DIE DOMME MUTS VERTELDE DAT HET HELEMAAL NIET WAAR WAS…HOE DURFT ZE

 19. Backspace

  Beau wil net als al het andere BN-ners trash gewoon alleen maar beroemd zijn, de manier waarop maakt basicly niet uit. Hij probeert op uiterst smerige wijze overal zijn voordeel uit te halen, en is daarin eigenlijk meedogenloos. Zo is Beau.

 20. Huiskamer

  Ons kent ons in het media kartel. Vertel maar eens dat je Baudet of Trump prima vindt. Deze G. maakte deel uit van de vriendenclub en het plebs mag niets over vinden.

 21. Marianne

  “Hilversum” is net zo gesloten en laks als de Jehova Getuigen.

 22. Papegaaitje leef je nog

  Dat Revu interview met Beau wordt wel erg uitgemolken door MC.

 23. Alexander

  De keus is altijd aan je zelf, iemand die zich vrijwillig laat gebruiken om er zelf beter van te worden, man of vrouw is zelf ook geen haar beter, je kunt altijd nog straatveger worden, wat ik een heel eerbaar beroep vind.

 24. Backspace

  Vindt Beau al met al een heel eng mannetje .

 25. Ed

  Beau vindt zus, Beau vindt zo.
  Beau is een stiekeme homofiel.

 26. boon

  @Ed, dat denk ik ook.

 27. Peanut

  Waarom zit hier iemand onder steeds andere namen kritiek op Beau te spuien?

 28. Vrede

  Topper die Beau, soms emotioneel, soms lekker pittig, soms goede keuzes, soms domme keuzes, soms irritant. Gewoon een mens. Maar wel eentje die het hart op de tong heeft.

 29. anoniem

  Gewoon met een grote boog om dat mediacircus heenlopen, is denk ik nog steeds de beste garantie voor een bescheiden doch gelukkig leventje.. :-)

 30. Tijmen

  Klemna tussen je benen Casting.

 31. Bep

  Beau stijgt steeds meer in mijn achting, Beau is oprecht en heeft lef!Beau ga door! Maak ze het leven zuur, zorg dat de beerput opengaat. Je kijkt nu ook wel anders naar acteurs zonder talent….En degenen die uit het wereldje gestapt zijn. Wat een smerige macht was er bij Kemna casting.Slachtoffers doe je mond open anders blijft dit doorgaan.De daders moeten berecht worden.

 32. Bep

  Vrede….. Klopt!

 33. insider

  feit: van erven dorens heeft na de zogenaamde intimidatie allerlei rollen van kemna aangenomen.
  feit: van erven dorens weet van de sexuele misdragingen van ghbordon tov studiopersoneel maar durft niks te zeggen.

 34. Sophie

  Alle anti Beau tirades hierboven zijn van het Kemnakartel ofwel het huidige Post Castelijn Casting, waar er NIETS veranderd is, op wat uiterlijk vertoon na : een paar gedragsregels & een andere naam, maar verder zitten er nog altijd precies dezelfde mensen in de directie en zijn aandeelhouder.
  En dat zijn de mensen die verontwaardigd zijn over de situatie en voelen zich ondertussen zelf slachtoffer terwijl ze jaren wegkeken en toelieten dat niet alleen Job Gosschalk kon doen wat hij deed maar ook nog heimelijk 2 tot 4 andere castingdirectors.
  Daarnaast wordt er op de plek gecast waar Job Gosschalk ook een deel van zijn “werksessies” hield.
  Mooie praatjes en gesprekken houden ze met producenten en regisseurs, waarbij
  de directie “openheid” van zaken geeft. Waarbij men de aandacht legt dat Job Gosschalk “echt” weg is.
  Het is dezelfde directie die binnens kamers vindt dat het allemaal nergens over gaat en boos is op de media en de acteurs die
  zich hebben uitgesproken.
  Ondertussen wordt acteurs het zwijgen opgelegd door hun advocaten.
  Er is NIETS veranderd. NIETS.

 35. Tito

  Waarom zit hier een heel team steeds bezopen positieve berichtjes over Beau te plaatsen? Zo van: hij is uniek, hij is heel eerlijk, hij is recht voor zijn raap, krijg steeds meer waardering voor hem, steeds hetzelfde in andere woorden. Heel opvallend.

 36. Dep

  Beau is een held. Alle mensen die Beau hier afvallen zitten bij de Kemnasekte of Kemnakartel. Laat je niets wijs maken!

 37. shagi

  @Dep, welnee. Dit is helemaal niet waar. Belachelijk om dit te gaan opschrijven. En ook een domme beperkte manier van denken. Zoek therapie, het gaat niet zo goed met je geloof ik. Je doet net of er geen gewoon publiek is dat die fantastische Beau van je een vreselijk zelfingenomen arrogante , belachelijk over het paard getilde kwal vindt Deze mensen hebben niets met die idiote casting sekte te maken. Beau is een publiek figuur, weet je nog wel. Dat wil hij ook verschrikkelijk graag. Beau wil perse beroemd zijn. Op elke manier mogelijk. Niet iedereen vindt hem zelfs maar leuk. Veel mensen vinden hem echt een verschrikkelijk onuitstaanbaar onterecht beroemd, ongeleid projectiel.

 38. aammehoela

  Onbegrijpelijke reacties hier. Beau heeft helemaal gelijk. Sinds wanneer mag sek sueel misbruik. Of mag alleen deze gast dit doen. Wel allemaal een grote bek op de katholieke kerk, terecht trouwens, maar als Kemna casting in feite hetzelfde doet zou het wel mogen. Wat een onzin.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.