Avrotros houdt kosten gouden Televizier-ring geheim

De Avrotros wil niet zeggen wat de 18-karaats gouden ring kost die in oktober als de Gouden Televizier-Ring wordt uitgereikt aan een bekende televisiester. Dat laat de omroep desgevraagd weten. De publieke omroep laat de gouden ring ieder jaar ontwerpen door Anneke Schat, die er maar liefst maandenlang mee bezig is. Maar wat kost dat de belastingbetaler nou eigenlijk? “De waarde van de ring is niet in geld uit te drukken. Het is een prijs van het publiek en dat is onbetaalbaar“, aldus de omroep.

Kortom: de Avrotros wil hier geen mededelingen over doen. Feit is dat het om een exclusief ontwerp gaat van Anneke Schat en zij er geruime tijd mee bezig is. Bovendien maakt ze gebruik van hoogwaardig goud.

Haar ontwerp van dit jaar is getiteld ‘Kantelmomenten’. “De 18-karaats Gouden Televizier-Ring volgt de weg omhoog. De stuwende beweging met kantelende succesmomenten is in de ring uitgedrukt door een stapeling van asymmetrische vormen.

Daar over- en doorheen spelen enkele krachtige pijlvormen die de doorbraak naar de top vormen.Deze staan voor passie, talent en doorzettingsvermogen die een programma succesvol maken.”

Wie deze ring uiteindelijk om zijn vinger mag schuiven, wordt bekend op 11 oktober.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen