Zondag Met Lubach krijgt spin-off over sport

Geplaatst op Mon 16 Jul 2018 om 11:02

Zondag Met Lubach-medewerkers Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit werken aan een nieuw satirisch programma, maar dan over sport. Dat heeft producent Human Factor laten weten. Het trio maakt de satirische show, getiteld Makkelijk Scoren, niet alleen bij dezelfde producent, maar ook voor dezelfde omroep: VPRO. “Ze behandelen op een unieke, scherpe, maar vooral komische wijze de gebeurtenissen en eigenaardigheden uit de sport en actualiteit.”

Er wordt eerst een proefaflevering opgenomen. De opnames zijn aanstaande woensdagavond in de Endemol-studio in Amsterdam Zuidoost.

Om de opnames van de pilot bij te wonen moet men wel 6,50 euro betalen.

Het is nog niet bekend wanneer de VPRO dit programma wil gaan uitzenden. Mogelijk wordt Makkelijk Scoren in de toekomst afgewisseld met Zondag Met Lubach.

Foto: Human Factor
11 Reacties op “Zondag Met Lubach krijgt spin-off over sport”


 1. Ron

  Mmm, kan best leuk worden want de heren en dames achter ZML kunnen wel wat, dat is bewezen. Maar het kan ook een flop worden en afstralen op het succes van ZML. Dus het moet wel écht goed zijn voordat het op TV komt en dan kan dit nog wel eens een leuke variant zijn voor VI.

 2. Flip de Beer

  Laat M aanschuiven!

 3. Dan

  M, donder toch op met je M

 4. Sander

  Zondag met lubach is al zo slecht, niet doen aub.

 5. Ad

  Nu al genomineerd voor de Nipkovschijf…..

 6. Flap de Boer

  Flip de Beer, ik zal je een m voor je kop geven

 7. StefanV

  Ik mag hopen dat dit gewoon een slechte grap is om reuring te maken voor het nieuwe seizoen van ZML?

  Ik snap sowieso niet waarom alles voor sport moet wijken en waarom sport steeds vaker als breed entertainment wordt geprogrammeerd. Neem het programma Andere Tijden; sinds jaar en dag op NPO2 en nu met bezuinigingen bedreigd. Maar komt er een sportvariant – Andere Tijden Sport – dan kan dat ineens op NPO1 en hoor je niemand over bezuinigingen.

 8. Reinhard Heydrich

  Voor Flip de Beer en M weet ik ook wel een oplossing.

 9. Alex

  Lubach kan een verhaal best goed en duidelijk vertellen, los van of de humor je ligt.
  Tex vind ik hier zwakker in en de rest zegt me niks.

 10. Laurens

  Hoewel NPO 3 wat mij betreft weg kan, is het toch een mooi platform voor dit soort nieuwe programma’s. Ze maken er alleen zo weinig gebruik van.

 11. ad

  Boring.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.