Wilfred Genee vindt Paul de Leeuw vergane glorie

Wilfred Genee ziet Paul de Leeuw nou niet bepaald als een enorm grote aanwinst voor RTL. De hoogtijdagen van de entertainer liggen ver achter hem. Dat heeft de presentator van VI Oranje Blijft Thuis gezegd op BNR Nieuwsradio. Als Jan Versteegh opmerkt dat Paul de Leeuw ‘een van de grootste entertainers van ons land’ is, corrigeert Genee hem. “Was een van de grootste entertainers“, reageert hij resoluut. “Ik heb een beetje het gevoel dat hij op is, heel eerlijk gezegd.”

Genee vindt dat De Leeuw continu in herhaling voelt. “Hij doet altijd hetzelfde kunstje. Dat doen wij gelukkig niet met VI, maar daar kijken nog steeds heel veel mensen naar“, grapt hij.

Versteegh weet ook niet of De Leeuw en RTL wel een goede match zijn. “Ik vraag me af of RTL de stap is die hij moet maken, maar ik snap ook wel dat hij het doet. Ik denk dat RTL zoekende is naar grote nieuwe gezichten en ik vind Paul de Leeuw wel echt een grote entertainer.”

Misschien wil hij wel gewoon wat nieuws.”

Voor Versteegh ontstaat er nu wat meer ruimte bij BNNVARA. “Of je kunt zeggen: er komt ruimte bij RTL nu jij weggaat.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen