Jan Versteegh wil dat PowNed-bobo’s salaris inleveren

Geplaatst op vr 06 jul 2018 om 13:15

Jan Versteegh vindt dat het salaris van PowNed-bobo’s Dominique Weesie en Rutger Castricum gekort moet worden. Dat heeft hij gezegd in The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Weesie en Castricum pakken 213.000 en 197.000 euro per jaar. Vanwege de overgangsregeling zitten ze boven de NPO-norm van 181.000 euro per jaar. “Zo’n overgangsregeling: ik zou daar paal en perk aan stellen. Maar ik zit er niet boven, dus mij raakt het sowieso niet“, reageert Versteegh.

Versteegh, die bij PowNed begon maar tegenwoordig voor BNNVARA werkt, vindt het wel erg veel geld. “Ze doen er weinig voor, maar ik kan er weinig van vinden, want ze zijn binnen de regels. Ik vind dat als je betaald wordt van belastinggeld, dat het goed is dat er dan een plafond is. Dat plafond is 181.000 euro en dat is gewoon echt heel veel geld.

Zelf verdient Versteegh minder dan 181.000 euro per jaar. “Ik ben geen Dominique Weesie of Rutger Castricum. Zij zijn die omroep begonnen om Hilversum op te schudden, maar dat is natuurlijk niet echt gebeurd. Er is niks veranderd. Ze hebben volgens mij uitzendrechten tot 2021. Zou ik dan begrijpen dat ze nog even proberen om daar zelf beter van te worden?

Ziet hij een overstap naar RTL of SBS, waar je tonnen boven de norm kan verdienen, niet zitten? “Als er een goed programma-aanbod komt: zeg nooit nooit. Ik heb tot februari 2019 een contract bij BNN en daarna kijken we weer verder.

Foto: Avrotrosx
22 Reacties op “Jan Versteegh wil dat PowNed-bobo’s salaris inleveren”


 1. Jantje

  Wat doet Jan nou eigenlijk? 1,5 ton binnenharken voor onzinnige egotrip programmaatjes, donder toch op. Poot verwijt de ketel.

 2. Bob Verhagen

  Aldus Jan – €82.000 – Versteegh

 3. RaymondVL

  En wat vindt Jan Versteegh van het salaris van zijn ratelende autocue lezende collega Matthijs van Nieuwkerk?

 4. Subarv

  Pfff jahoor
  Dit popiejopie talentloze melkflesje heeft ook weer een typische 12 in een dozijn mening

  Lekker jezelf filmen terwijl je tegen jezelf praat als een h oer omdat jij zooooooo belangrijk bent heh ??
  Sukkeltje

 5. Curryworst

  Kan iemand mij vertellen wat Jan Versteegh toevoegt aan de PO?
  Of welk programma hij ontwikkelt, presenteert, produceert of wat dan ook?

 6. Hijgje Huigstra

  Jantje is een lekker ding, hoor. Maar laat ie nou gewoon doen waar ie goed in is: geil kijken en bekkie houden.

 7. Robbie

  Tja de top van Powned is ontmaskerd. Dat is wel duidelijk. Gelijk maar een toontje lager zingen daar.

 8. Henriette

  Die 2 kunnen makkelijk een ton inleveren. Moet je eens kijken wat je dan uitspaart over 5 jaar. Heb je al een miljoen binnen.

 9. Pia

  Aldus het sukkeltje Jan Versteegh.

 10. Ad

  Lekker natrappen naar zijn opstap in het tv-wereldje.

 11. Alex

  Jan Versteegh is jaloers, je hoort hem niet over het veel te hoge salaris van Matthijs van Nieuwkerk.
  Ga je kind in bad doen slome duikelaar.

 12. Ook leuk

  Heeft de meeste flops achter zijn naam

 13. chris

  Jan Versteegh heeft het over het te hoge salaris van een paar Powned verslaggevers en ja hoor je kon er op wachten Matthijs van Nieuwkerk wordt er weer bijgehaald., die overigens eredivisie is in vergelijking met de Powbed boys

 14. Q

  Matthijs van Nieuwkerk eredivisie? hahahahahahah deze man is kritiekloos, het is een hypocriete zakkenvuller.

  De ‘PowNed boys’ maken pijnlijk zichtbaar wat slappe oude mannetjes als Matthijs van Nieuwkerk uit de weg gaan.

  Ze verdienen juist een veel hoger salaris :-)

 15. Hollandia

  Jan wil graag meedoen met de grote jongens maar daar is hij nog te klein voor.

 16. darius

  Toen Jan begon als reporter bij powned was hij nog leuk en verfrissend. Toen hij de overstap maakte naar de Grachtengordelomroepen kwam ook zijn kapsones. Was het niet jan die er al snel een drama van maakte omdat het buitenlandse resort waar hij was ondergebracht veel te min was in zijn ogen.
  Als je enig fatsoen hebt dan hou je op zijn minst je mond over de werkgever die je groot maakte. Uiteindelijk is Jan ook gezwicht voor het geld van de PO.

 17. Simon

  Ach ja en reporter Dennis schepen ze af met 3000 per maand. Zo schaamteloos is Powned. Ik ben het met Versteegh eens.

 18. Marie

  Jan is een nono, hij is mislukt.

 19. Noa

  Jan Versteegh trapt na en dat krijgt hij als een boemerang terug. Het is een kwestie van tijd en dan horen we niet meer van Jantje omdat men nu weet dat Jantje een natrapper is een zuivere Judas.

 20. Volkert

  Iedereen valt over die paar belasting-opvreters van de NPO die net (of ruim) boven de Balkenende-norm zitten. Heeft men al bedacht dat er een veelvoud van die NPO klaplopers net onder de Balkenende-norm zitten?? Die groep is veel schadelijker!

 21. Leonie

  Jan, een zogenaamde hetero die alles doet voor aandacht, werkt zonder enige schaamte mee om een homo filmpje fotoshoot te maken waarin hij als hetero tongt en voelt met een andere zogenaamde hetero man. Jan vind het allemaal leuk als het maar aandacht genereert.
  Jan vind ik een loser die alles doet voor geld en aandacht. Hij moet zijn hypocriete mond houden over anderen want hij is geen haar beter.

 22. Maud

  Jan Versteegh is zo oninteressant weg met hem scheelt ook weer een salaris. Daarnaast blijft hij “de mol” spelen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.