Wilfred Genee vindt kritiek op Bart Nolles ‘zo makkelijk’

Wilfred Genee vindt de kritiek van Angela de Jong op zijn imitator Bart Nolles ‘zo makkelijk’. Zijn opvolger bij Tour du Jour heeft gewoon wat tijd nodig om zijn eigen stijl te vinden. Dat heeft hij gezegd op 3FM, een radiozender van de publieke omroep. Genee vindt dat we Nolles de tijd moeten gunnen om zich te ontwikkelen. “Ik vind dat zo makkelijk, weet je wel. Bart is net begonnen, man. Hij komt van een regionale omroep, hij doet het voor het eerst en ik vind dat hij het prima doet.”

Vindt Genee ook niet dat Nolles hem een beetje imiteert? “Misschien heb ik dan iets te veel met hem gesproken. Ik zal hem met rust laten inderdaad“, grapt hij.

Hij moet nog een beetje zijn eigen stijl gaan ontwikkelen en dat is hij nu een beetje aan het zoeken. Ik heb regelmatig contact met Bart en ik probeer daar een beetje bij te helpen, maar hij moet toch eerst een beetje zelf gaan voelen hoe het werkt.”

Het is ook niet makkelijk om als nieuw gezicht op de nationale televisie in één keer te debuteren op prime time, aldus Genee. “Hij probeer nu een beetje zijn eigen stijl te ontwikkelen. Dat is best wel lastig. Ik vind het knap als je dat nog nooit hebt gedaan en je achter een tafel gaat zitten om dat elke avond te leiden. Ik vind dat hij het prima doet.

Lees ook: Bart Nolles begrijpt kritiek; wil ook voetbal doen voor 7 (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen