Hélène mag van FOX al direct aan de slag bij Veronica

Hélène Hendriks mag deze zomer al direct aan de slag voor haar nieuwe werkgever Veronica, ondanks dat haar contract met FOX nog tot het einde van het jaar loopt. Dat meldt het AD vandaag. Hendriks gaat afwisselend met Wilfred Genee de wedstrijden van de Champions League presenteren. Ze gaf begin juni nog aan niet te weten of ze dit jaar al aan de slag mag van FOX, maar er is een oplossing gevonden. De presentatrice blijft ook nog twee dagen per week voor die zender werken.

Voor FOX Sports gaat Hendriks voortaan vooral op pad voor verslaggeving en reportages. Wel stopt ze met de presentatie van De Eretribune, dat ze op zaterdagavonden met Jan Joost van Gangelen presenteerde.

Bij Veronica zal ze Champions League-wedstrijden vanuit de studio presenteren. Op dagen dat Genee de presentatie doet, doet ze waarschijnlijk op locatie verslag. “En ik ga vrouwenvoetbal, de Nations League, maar ook vechtsporten doen. Ik heb er zin in“, zei ze eerder.

Hendriks had ook een aanbod gekregen van RTL, maar die heeft ze afgeslagen.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen