Bart Nolles begrijpt kritiek; wil ook voetbal doen voor 7

Geplaatst op Wed 11 Jul 2018 om 9:00

Bart Nolles begrijpt de kritiek die Angela de Jong op zijn presentatie van Tour du Jour, die wielertalkshow van RTL 7 waarin hij de opvolger is van Wilfred Genee. Dat zegt hij vandaag in het AD. De Jong vindt dat Nolles te veel Genee imiteert en er te geforceerd grapjes doorheen drukt. “Ik kan niet ontkennen dat ik die eerste uitzendingen best gespannen was en met natte oksels aan tafel zat. Sommige voorzetjes waren ook te geforceerd grappig. Ik ben nu al wat rustiger“, zo laat hij weten.

Tour du Jour trekt momenteel niet erg veel kijkers, maar dat komt vooral door het WK Voetbal: zo keken er gisteren – tegenover de wedstrijd op NPO 1 – slechts 66.000 kijkers. Het levert Nolles een behoorlijk valse start op.

RTL laat weten dat dit de verwachting was met het WK er tegenover en Nolles zegt: “We zijn net onderweg. We hebben nog negentien uitzendingen te gaan. We moeten ons plekje nog vinden.

Is hij niet bang dat dit programma juist slecht is voor zijn carrière? “Het is juist een prima volgende stap voor mij. Als ze me niet goed genoeg vinden, dan is dat jammer, maar dan vergaat de wereld niet. Ik kan me niet voorstellen dat ik het programma naar de filistijnen help. Ik ga heus wel een voldoende halen.

Sterker nog: als RTL 7 hem vraagt om Wilfred Genee ook op te volgen bij de Europa League, dan is hij daar voor in. “Natuurlijk ben ik daar voor in, maar laat ik eerst deze klus maar doen.

Zelf denkt Nolles overigens dat Marcel Maijer de voetbalman van RTL 7 wordt.

Het artikel ‘RTL gokt op hype rond Tour du Jour’ kunt u lezen op AD.nl.

Foto: RTL
14 Reacties op “Bart Nolles begrijpt kritiek; wil ook voetbal doen voor 7”


 1. Wolter

  Prima programma. Niets mis mee, maar alles wat de commerciëlen doen word momenteel afgezeken dus dat is geen nieuws. Ga zo door Bart.

 2. Peter

  Heel slecht programma.
  Waarom ‘n ex wielrenner er bij halen die toen hij nog fietste bol stond van de doping.
  Dit programma is eigenlijk ‘n belediging voor de wielersport.

 3. Robert

  Goede reactie van Bart, was ook beetje te geforceerd in begin.

 4. albert

  Angela de Jong meet met 2 maten , Als ze je mag zoals met Margriet van der Linden krijg je een kans en als ze je niks vind zoals Bart Nolles dan krijg je geen kans meer

 5. caesar

  Na de eerste twee uitzendingen wordt het duidelijk beter. Inhoudelijk zeker een aardig programma en dat geforceerde van Nolles is al beduidend minder. Leuk programma. Verdient meer kijkers

 6. Rubicon

  Perfecte reactie Nolles.Beetje kwetsbaar opstellen helemaal niet erg. Optimistisch doorzetten. Als het niets wordt so be it maar wel stinkende best gedaan. Klasse

 7. Deadly Viper

  Angela de Jong moet haar dikke smoel houden.

 8. Kaaskijker

  Nu voor velen de favoriet België uit het toernooi ligt en de Tour echt begonnen zal Tour du Jour aan importantie winnen. Die cijfers trekken wel bij. Nog effe een doping onthulling zal zeker ook helpen.

 9. Jan

  Marcel Maijer bij het voetbal, je moet er niet aan denken…. Laat Koert Westerman dat in hemelsnaam doen….

 10. Ron

  Gisterenavond zat hij er ook wat rustiger bij. Alleen dat hittepetitje aan tafel had niets te melden.

 11. ome H

  Ik kan wel leven met dit programma

 12. vart

  Er bestaat geen betere manier om een programma om zeep te helpen dan Maijer de presentator er van te maken.

 13. TopShow

  Prima talkshow met leuke gasten!!
  Wij keken in het verleden en nu ook in het heden.
  Bart doet het prima.

 14. albert

  leuk programma komt goed met hem bij rtl7

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.