Bart Nolles begrijpt kritiek; wil ook voetbal doen voor 7

Bart Nolles begrijpt de kritiek die Angela de Jong op zijn presentatie van Tour du Jour, die wielertalkshow van RTL 7 waarin hij de opvolger is van Wilfred Genee. Dat zegt hij vandaag in het AD. De Jong vindt dat Nolles te veel Genee imiteert en er te geforceerd grapjes doorheen drukt. “Ik kan niet ontkennen dat ik die eerste uitzendingen best gespannen was en met natte oksels aan tafel zat. Sommige voorzetjes waren ook te geforceerd grappig. Ik ben nu al wat rustiger“, zo laat hij weten.

Tour du Jour trekt momenteel niet erg veel kijkers, maar dat komt vooral door het WK Voetbal: zo keken er gisteren – tegenover de wedstrijd op NPO 1 – slechts 66.000 kijkers. Het levert Nolles een behoorlijk valse start op.

RTL laat weten dat dit de verwachting was met het WK er tegenover en Nolles zegt: “We zijn net onderweg. We hebben nog negentien uitzendingen te gaan. We moeten ons plekje nog vinden.

Is hij niet bang dat dit programma juist slecht is voor zijn carrière? “Het is juist een prima volgende stap voor mij. Als ze me niet goed genoeg vinden, dan is dat jammer, maar dan vergaat de wereld niet. Ik kan me niet voorstellen dat ik het programma naar de filistijnen help. Ik ga heus wel een voldoende halen.

Sterker nog: als RTL 7 hem vraagt om Wilfred Genee ook op te volgen bij de Europa League, dan is hij daar voor in. “Natuurlijk ben ik daar voor in, maar laat ik eerst deze klus maar doen.

Zelf denkt Nolles overigens dat Marcel Maijer de voetbalman van RTL 7 wordt.

Het artikel ‘RTL gokt op hype rond Tour du Jour’ kunt u lezen op AD.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen