Voor het eerst gesluierde moslima als Boulevard-expert

Het team van deskundigen van RTL Boulevard is met de komst van Ruba Zai als lifestyledeskundige een stukje diverser gemaakt. De 24-jarige vlogger zal meerdere keren per maand te zien zijn in de showrubriek. Dat was gisteren te zien in de uitzending op RTL 4. Ruba Zai is een soort Anna Nooshin, maar dan gesluierd en met nog meer volgers op Instagram (1,1 miljoen versus 725.000) en YouTube (410.000 versus 270.000). Ze is het eerste gesluierde gezicht van Boulevard.

De twintiger laat op Instagram weten erg verheugd te zijn. “I have a new job!😱 I’m the new lifestyle expert at @rtlboulevard ❤️ You will see me a few times a month in the studio (on TV) talk about things I love (or don’t). SO EXCITED FOR THIS NEW STEP IN MY CAREER! ❤️❤️❤️❤️ Make sure you watch tonight RTL 4 18:30❤️

Zai vertelde in haar eerste item over ‘mommy influencers’, vloggende moeders die geld verdienen aan vlogs over hun kinderen. Boulevard liet beelden zien van een kindje dat haar outfit presenteerde: “Het shirtje is van de WE en het rokje van de Shoeby.

Zelf is Zai ook al moeder en bekende ze vroeger ook wel naar mommy influencers te hebben gekeken. Frank Dane: “Ik word er een beetje misselijk van als ik dat zie eigenlijk. Die kinderen die dan uit worden gebuit door hun ouders die dan merknamen moeten roepen enzo.

Beau van Erven Dorens: “Ja, maar wacht even Frank, rustig aan, ze is voor het eerst hier!

Zai legde uit dat niet alle mommy influencers hun kinderen zo voor het karretje spannen.

Al met al heeft Zai veel zin in haar nieuwe uitdaging. “Ik vind het echt super leuk om er bij te zijn.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen