Eerste vraag Parool aan Hoes: ‘Hoe is het met Albert?’

Onno Hoes stond dit weekend met een uitgebreid interview in Het Parool, om te praten over zijn burgemeesterschap van Haarlemmermeer. De eerste vraag ging echter over zijn bekende man, Albert Verlinde. ‘Hoe is het met Albert?’, vraagt de krant. “Goed, hij woont in Amsterdam“, zegt de burgemeester daarop. Het Parool wil echter meer weten over hun verstandhouding en besluit te vragen naar een gerucht dat het heeft gehoord. “Ik las dat u samen weer een huis hebt gekocht in Maastricht.”

Daar wil Hoes echter niet over uitweiden. “Hahaha. Dat is toch niks voor Het Parool, man. Iemand op de redactie heeft zeker tegen je gezegd: ga het hem toch maar vragen? We zijn altijd elkaars beste vrienden gebleven. We hebben samen zo veel meegemaakt. Pas geleden zijn Alberts ouders overleden, een half jaar na elkaar. Bij zijn moeder heb ik een dag aan het bed gezeten. Dat is ook mijn moeder“, zegt hij in de krant.

Ook Albert Verlinde wordt regelmatig gevraagd naar Onno Hoes, bijvoorbeeld deze week in de Story. Daarin bevestigt hij dat ze nog steeds getrouwd zijn. “Ja, dat klopt. Onno en ik zijn én blijven getrouwd! We hebben nooit de behoefte gevoeld om officieel van elkaar te scheiden. Daar is geen bepaalde reden voor.

Zoals iedereen wel heeft gemerkt, haten we elkaar niet bepaald. Dus hebben we gezegd: We gaan niet scheiden. Ik heb me voorgenomen om daar in interviews nooit meer iets over te zeggen.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen