Toch BN’ers in gewone-mensenshow Mijn Zaak Is Beste

Heel even leek RTL 4 met het nieuwe programma Mijn Zaak Is De Beste in te spelen op de heersende BN’er-moeheid van de tv-kijker, maar de zender heeft toch een elementje bedacht zodat er sterren opgevoerd kunnen worden. In de eerste aflevering is dat Kim Kötter. Dat heeft de zender laten weten. Mijn Zaak Is De Beste, dat volgende week begint, is een soort Bed & Breakfast, maar dan breder. Drie concurrerende ondernemers uit dezelfde branche beoordelen in het programma elkaars zaak.

De eigenaren onderzoeken elkaars zaak van top tot teen en geven een exclusief kijkje achter de schermen. Degene die de beste indruk achterlaat bij zijn concurrenten, en dus de meeste punten krijgt, mag zijn zaak de beste noemen.

Waar komen hier dan de BN’ers om de hoek kijken? “Er komt elke week een bekende liefhebber langs die affiniteit heeft met de branche om de zaken te beoordelen met een cijfer.

De eerste aflevering gaat over hondentrimsalons en Kim Kötter is deskundig, omdat zij een hond heeft: Snoet. Zij komt een kijkje nemen en beoordeelt de salons.

In de tweede aflevering beoordelen Jan Keizer en Anny Schilder drie vishandels. “Anny werkte zelf voor haar zangcarrière in een viskraam, en kan dus een extra kritische blik op de ondernemingen werpen.”

Mijn Zaak Is De Beste begint op woensdag 18 juli om 20.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen