RTV West ontkent: ‘Niets aan de hand met Bas Muijs’

Geplaatst op Fri 13 Jul 2018 om 13:15

RTV West ontkent dat er iets aan de hand is met ochtendspits-dj Bas Muijs. Hij is gewoon lang op vakantie. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten. Muijs is al sinds 11 juni niet meer te horen op de radio en dat verbaast sommige luisteraars. Een bezorgde luisteraar hoorde een omroepster aanvankelijk zeggen dat Muijs één dag vrij had genomen, maar inmiddels zijn we vijf weken verder. Wat is er aan de hand? Volgens RTV West wordt er van een muis een olifant gemaakt.

De presentator is niet ontslagen, heeft zich niet ziek gemeld vanwege lage luistercijfers en is niet vermist. Hij heeft gewoon vakantie, zo laat de regionale omroep weten.

Sterker nog: hij heeft nóg een paar weken voor de boeg. “Bas Muijs geniet van een welverdiende vakantie. Hij is op 23 juli weer gewoon te horen op 89.3 Radio West.

Muijs laat op Twitter niet veel van zich horen. Zijn laatste bericht dateert van 6 juni. “Tom Dumoulin start in de Tour!!“, riep hij toen.

Omroep West is gevestigd in Den Haag.

Foto: RTV West
9 Reacties op “RTV West ontkent: ‘Niets aan de hand met Bas Muijs’”


 1. Jables

  Mol? Robinson?

 2. Norvo

  Nou, als Bas mager en bruin terugkeert op 23 juli lijkt het dus duidelijk dat hij meedoet aan Expeditie Robinson.

 3. J

  Expeditie Robinson! Opnames daarvan zijn half juni begonnen.

 4. peter

  Bas is druk met de opnames van een door het NPOFonds gefinancierde dramaserie Force 071, de producente Lorena Hoogendijk kan je daar alles over vertellen.

  http://www.force071.nl/

 5. Blabla

  Muijs is de mol

 6. Blabla

  Of kunnen we zien straks hoe een Muijs een mol vangt

 7. Doe

  Lijkt me leuk. Benieuwd hoe memsen reageren straks in hh te zien met een gtst classic. Ik Stefano wel terug willen, Nina’s dood zou goede aanleiding zijn. Ook Charlie en Barbara terug.

  Weer wat gezelliger / meer goede tijden. Aysen of Nuran met Stefano zie ik wel zitten.

 8. Annoniemus

  Who the hell is Bas Muijs ???????

 9. Jensen

  Bas Muijs doet mee aan Expeditie Robinson. De week dat ER begon, was de week dat hij niet meer aanwezig was.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.