Lee Towers weigert boer te laten op televisie

Geplaatst op Fri 13 Jul 2018 om 14:45

Lee Towers weigert om boeren en scheten te laten op televisie, ondanks dat collegazangers Gerard Joling en Gordon daar veel succes mee boeken. Dat zegt hij in de Weekend. Towers is geen fan van die trekjes van Geer en Goor. “Ik mag ze allebei ontzettend graag, maar hun humor is niet altijd de mijne. Dat weten ze ook. Ik zit weleens met kromme tenen naar hen te kijken, dat zeg ik eerlijk. Vooral als ze beginnen te schelden en scheten en boeren laten vind ik ze minder.”

Het land zou op zijn kop staan als hij daarmee zou beginnen, aldus Towers. “Als ik op televisie ook maar één boer zou laten zou Nederland te klein zijn, maar als die twee de vreselijkste dingen roepen, komen ze ermee weg omdat het zogenaamd humor is.”

Wat vindt hij nog meer te ver gaan op televisie? “Geer en Goor zijn niet de enigen die bewust de grenzen van het betamelijke opzoeken. Johan Derksen en René van der Gijp kunnen er ook Wat van.

Ook hen ken ik heel goed, maar dat wil niet zeggen dat ik het altijd eens ben met wat ze aan vreselijke dingen uitkramen in hun programma. Soms is het werkelijk bij de konijnen af.”

Foto: BNNVARA
15 Reacties op “Lee Towers weigert boer te laten op televisie”


 1. Zalmneusje

  Gelukkig is Leen zelf het toonbeeld van goede smaak. Met één (afgrijselijk) nummer op elke braderie en bloemencorso in het land op komen draven als de sneue vergane glorie die ie is.

 2. Sunshine

  Daar zijn veel mensen het niet mee eens Lee Towers, anders hadden ze niet zoveel kijkers.

 3. HansrZ

  Ik wel , Lee heeft groot gelijk, niet om aan te zien dat stel imbies

 4. Pierre

  Op onze camping liggen we in een deuk als iemand een scheet laat

 5. piet

  Nou Lee helemaal met je eens.Je hebt ook met de 2 grootste gekken die Nederland rijk is te doen.De een nog gekker dan de ander.

 6. robb

  Lee is nog een man die weet wat normen en waarden zijn,dat is momenteel ver te zoeken kijk de afgelopen weken maar naar vi .

 7. ano@niem.nl

  Het is weer komkommertijd waarin een stagiair alhier nutteloze items mag plaatsen.

 8. Shadow1100

  Joe neffer walluk aloon…..

 9. scott_0

  ik zit nooit ergens met kromme tenen naar te kijken.

 10. Merel

  Ja Leen, het verval zet door. En ze hebben het niet eens in de gaten.

 11. Ketelbinkie

  Leen is hartstikke schijnheilig. Toen hij nog gewoon op de kraan zat bij ons in de haven trokken we altijd aan zijn vinger. Hij stelde ons nooit teleur en liet dan een knetterende scheet. Iedereen lachen natuurlijk.

 12. Merel

  Ketelbinkie, het is een fabeltje dat Leen op de kraan werkte. Hij was monteur en werkte aan die dingen. Kortom, je fantaseert.

 13. Japie

  Ik ben geen fan van Towers, maar hij heeft wel gelijk.

 14. Annoniemus

  Lee Towers je houd van hem of niet , maar de man heeft wel normen en waarden in z’n genen , daar kunnen veel mensen nog iets van opsteken !

 15. Anne

  Lee Towers een prettige man, ook een vakman die weet hoe hij zich moet gedragen.
  Geer en Goor zijn eng, zo ook hun doorzichtige flauwe platte nichtengrappen altijd over de rug van anderen (ouderen en kwetsbare mensen). Treurig volk die twee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.