John de Mol grijpt in bij Hart van Nederland

Geplaatst op Mon 09 Jul 2018 om 11:00

John de Mol heeft het format van Hart van Nederland eigenhandig opgefrist. Het programma is nu een stuk dynamischer geworden. Dat vertelt presentatrice Evelien de Bruijn in Veronica Magazine. Hart van Nederland heeft er veel van gemerkt dat mediatycoon John de Mol de eigenaar van SBS 6 is. “John heeft zijn eigen mening en op basis daarvan een aantal dingen toegevoegd. Alles is wat dynamischer geworden. We werken meer met liveverslaggeving en hebben vaker gasten in de studio.

De Mol heeft oog voor detail, legt De Bruijn uit. “Vroeger hadden we iemand voor een donkere rechtbank staan als er een heftige rechtszaak was, zoals met de moord op Anne Faber. Nu halen we een verslaggever naar de studio die overdag in de rechtbank was. Ik ben daar echt een voorstander van.

Wat heeft De Mol nog meer aangericht? “Hij heeft Wat vindt Nederland? toegevoegd. Maurice de Hond peilt meningen over onderwerpen die wij aandragen. Dat kan ook internationaal nieuws zijn, zoals de immigratietoestanden in de VS. Wij polsen dan wat Nederland vindt.

Het programma is leuker geworden om te maken. Door de veranderingen van John waar wij zelf ook lekker mee mogen knutselen.

Foto: Nick van Ormondt, SBS
34 Reacties op “John de Mol grijpt in bij Hart van Nederland”


 1. HalloJumbo

  Ons aller Sjon.

 2. tonio

  Goed kijken naar Boulevard John………………………….

 3. SOLANGE

  Nou die john toch

 4. Bert

  Binnenkort wordt de naam van het programma veranderd in Hart van John, met alleen maar zaken die John wil die Nederland moet zien en zeker geen kritiek op Talpa/John de Mol.

 5. Raaf

  Ik heb Hart van Nederland nog nooit gezien en ben het logischerwijs ook niet van plan. Mij te smakeloos. Maar zo’n opiniepeiling is natuurlijk wel interessant mits uitgevoerd door een neutrale peiler.
  De NPO Staatsambtenaren gillen dag in, dag uit dat TBS een fantastisch systeem is, alle Nederlanders Trump, Joden en Amerika haten, Frau Merkel en Hillary Clinton heiligen zijn is, NLrs ongebreidelde massa-immigratie willen, Zwarte Piet racisme is, blanke mensen wit zijn, de EU een fantastische instelling, Russenhaat normaal is, Nederlanders massaal achter mensensmokelaars staan zoals Artsen zonder Geweten en de Haitiaanse kinderverkrachters van Oxfam Novib etc etc etc etc etc

  Laat het maar eens peilen wat de doorsnee Kaaskop daar van denkt, ik denk dat de NPO Staatsambtenaren/Gedanken Polizei wel eens zouden kunnen schrikken.

  Maar nogmaals
  The caveat; het moet wel een objectieve peiler zijn en geen onderdeel van het Kartel anders heeft het natuurlijk geen zin !

  Let wel
  Volgens de Peilers had Hillary Clinton 98% kans om te winnen toen de stemlokalen in Amerika opengingen.

 6. Sjaak

  Opgefrist??. Ze zijn achter een nieuwe desk neergezet en lullen nog steeds zo dom als altijd, hahhahhaha…. opgefrist, die Johny toch.

 7. Boeiend allemaal

  Kan allemaal zo zijn maar we gaan niet kijken naar dit soort onzinnige programma’s. Wij trappen niet in de reclame voor John de Mol. Hier wordt gekeken naar Nieuwsuur.

 8. Raaf

  Beste Boeiend allemaal

  Mensen die naar Nieuwsuur turen steken weinig op. Een intellectueel dood pad.
  Fake news.
  Het is m.i. buitengemeen onverstandig om al die agitprop. voor zoete koek te slikken.
  Ik raad u aan om eens Internet af te speuren naar dissidente meningen.
  Wellicht gaat er een wereld voor u open.

  Met de vriendelijke groeten
  Raaf

 9. Curryworst

  Ja natuurlijk vindt ze alles positief veranderd.
  Ze zou eens tegen J. de Mol in durven gaan. Sta je de volgende dag bij het UWV.

 10. HansrZ

  Er zijn nog meer machtwellustelingen die willen bepalen wat er wel en beslist niet in de media komt.

 11. Hijgje Huigstra

  Die John toch! Wát een fantastische man, zeg! En…..? smaakt de ontlasting die je net tussen z’n flanken vandaan hebt gelikt ‘n beetje, Evelien de Bruijn(e arm)?????

 12. harteloze henk

  Evelien de Bruijn is echt een vervelend wijf

 13. ron

  Het zal mijn niks verbazen als dit weer een flop wordt. na sport 7 en tien (talpa). John denkt te veel wat wij leuk vinden maar het is wat hij leuk vind. En dat vind Nederland niet leuk.

 14. De Professor

  Paar jaar geleden hadden ze Hart van Nederland ook opgefrist door een aantal ouwe presentatiemutsen er uit te gooien en te vervangen door jongere types en wat bleek: de SBS-kijkers wilden gewoon de ouwe mutsen weet terug en ze wisten niet hoe snel ze e.e.a. weer terug moesten draaien!

 15. Zonder Naam

  Op de een of andere manier leek het programma recentelijk inderdaad vooruitgegaan. Heel, héél af en toe doet John De Mol iets goed. Dat ze niet meer zeggen ‘live uit onze hoofdstad’, maar ‘live uit de SBS-studio’ is trouwens ook een opvallend detail. Dit is duidelijk gedaan met de volkse kijker uit de provincie in het achterhoofd.

 16. Joop55

  Weet ook wel dat HvNL in deze stijl anno 2018 niet meer kon, maar om een coup te plegen in een programma, zoals Erdolf 2 terug heeft gedaan hoeft dan ook weer niet hea, John?

 17. DC

  Ik zie John zomaar weer om nog een keer het NSE format uitproberen.

 18. Er ist wieder da.

  Evelien is best wel te doen…

 19. Bg

  Beste Boeiend Allemaal:
  begint u eerst eens dit te lezen

  https://opiniez.com/2018/07/08/heibel-in-hillywood-de-doodsstrijd-van-de-npo/uri4u/

 20. Raaf

  Beste Bg,

  Zeer lezenswaardig.
  Met heel veel plezier deze traktatie tot me genomen.
  De schrijver is overduidelijk iemand die autonoom durft te denken en niet elke gelijkgeschakelde policor scheet van de Staatsmedia tot doctrine verheft.
  Bedankt daarvoor.

 21. Freddy

  Veel grachtengordel mediamensen verwachten DE val van RTL, enkel en alleen maar omdat er mensen over zijn gestapt.
  VI: Dat is heftig voor RTL7
  Johnny: Jammer maar er zit bij RTL wel ander talent.
  Gordon: Veel goodwill verspilt en eigenlijk bij veel NL-ers.

  Dan kan er veel geld zijn, en dat heef John de Mol. Maar niet alles is te koop en RTL zal heus aandeel verliezen maar op TIEN zat ook niemand te wachten. Op SBS ook niet.

 22. Bg

  Beste Raaf (trbk)
  Ik wist dat ik ook u hiermee een plezier zou doen en uw meningen zijn voor mij een traktatie. Hopelijk gaan voor veel reaguurders de ogen open als ze bovenstaande link lezen, net zoals u en ik alles doorzien.

 23. Raaf

  Bg

  Guilty as charged :)

 24. Coeus

  John heeft eerder ingegrepen bij Hart van Nederland en toen daalden de kijkcijfers. Stilzwijgend heeft men de wijzigingen weer terug gedraaid. Nu hij van SBS6 de grootste commerciële zender wil maken, heeft hij een serieus nieuwsprogramma nodig. Daar gaat het ANP natuurlijk ook een rol in spelen.

 25. tim

  John is de baas en wil overal invloed in hebben: er staat ons nog wat te wachten!!!!

 26. Japie

  John haal eerst maar eens Het Gebit weg als presentatrice!
  En bij Shownieuws Kim Kötter met haar verwrongen smoel en overdreven gedoe!
  Jakkes.

 27. Henk

  Whaha. Maurice de Hond? Dat is zo 1980.

 28. tommie1000

  Een lachertje dat item, Wat vindt nederland. Er doen nog geen 3000 mensen aan dit onderzoek. Wat een super idee van ome john. Blijf maar lachen. Hahahahahahahahahahahahaha

 29. Ruk

  Sjonnie moet eens doen wat een kijker wil en NIET wat hij denkt wat goed is. Want hij daarmee zo vaak op zijn sm…l
  gegaan.
  Wat HVN betreft is dit een grote lik show geworden.

 30. Kathie jansen

  Ik kan de naam john de Mol .niet meer zien horen of lezen .hij denkt dat hij alles zo goed doet
  Maar dat merk hij nog wel

 31. Leo Nadulve (psychopaat)

  Nee het mag niet waarom wordt alles steeds veranderd? Het vertrek van Milika Peterzon was al vreselijk voor mij want zij had grote borsten en nu John de Mol ik trek dit niet meer waarom waarom??? Ik wil videobanden van Hart van Nederland uit 1998. Mijn begeleider wil dat niet hebben.
  Ik ga nu proberen in mijn oog te nieten met een nietmachine.

 32. Sjakie

  @japie…………gelijk jonguh

 33. Deadly Viper

  Hoeveel kijkers zullen gaan afhaken?

  De vorige verandering werkte ook niet.

 34. Jordao

  Niks nieuws, hadden ze allang moeten doen. Allemaal te zoetsappig en oppervlakkig. Plus waarom 2 presentatrices?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.