Shownieuws-redacteur spot nieuwe vriend Dionne Stax

Een redacteur van Shownieuws heeft in Amsterdam de nieuwe vriend van Dionne Stax gezien. Die zag hem naast de NOS-presentatrice staan bij haar voordeur. Dat zei showkenner Guido den Aantrekker woensdagavond in de showrubriek op SBS 6. Het liefdesleven van Stax was vorig jaar groot in het nieuws vanwege haar affaire met Humberto Tan. Vorige week riep de presentatrice in de Vrouw dat ze happy single is, maar Weekend onthulde dinsdag op zijn voorpagina dat ze een vriend heeft. 

Om een einde te maken aan de geruchten besloot Stax gisteren op Radio 538 te bevestigen dat ze inderdaad een vriend heeft, en al maar liefst een jaar lang. Waarom ze in Vrouw loog dat ze happy single is, vertelde ze er niet bij.

Kim Kötter sprak vorige week in Shownieuws al haar verbazing uit over deze leugen. “Ze vertelde vorige week in een interview in de Vrouw dat zij een hele happy single was. Toen dacht ik: hè, maar ik heb haar toch echt op een huwelijk hand in hand zien binnenlopen met een gast. Dat zei ik hier en vervolgens werd ik platgebeld door alle roddelbladen wie het is. Maar dat is niet aan mij.”

Nu is Shownieuws er dus achter gekomen wie het is. Den Aantrekker: “Als je zoiets bekendmaakt komen er allerlei tips binnen. De beste tip kwam eigenlijk van een Shownieuws-redacteur, die in de buurt woont bij Dionne in Amsterdam. Die betrapte ze op een gegeven moment met z’n tweeën bij de voordeur. Het journalistiek graafwerk kwam daarna en daar is uitgekomen dat de vriend van Dionne de arts Sytse is, die is verbonden aan een ziekenhuis.”

Den Aantrekker hoopt als baas van Story zo snel mogelijk een foto van deze Sytse te maken. “Ik hoop binnen 24 uur. Alle verloven zijn ingetrokken bij ons en de kliko’s met kijkgaten zijn uitgereden.”

Lees ook: Nieuwe vriend Dionne Stax geen talkshowhost (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen