RTL en SBS strijden om Gerard Joling

Gerard Joling heeft zowel de interesse van RTL als SBS. Beide zenders hebben hem een aanbieding gedaan. Dat heeft de presentator gezegd voor de camera van Voetbal Inside. Joling is binnenkort samen te zien met Gordon in de RTL 4-show The Voice Senior, maar over een halfjaar maakt Gordon de overstap naar SBS 6. Gaat Joling hem achterna? “Nee, nee, ik heb daar nog niets over gehoord. Het enige wat ik nu met Gordon doe is The Voice Senior. Dat is wat ik nu voorlopig doe.”

Wat er daarna gebeurt weet Joling nog niet. “Ik heb wel een paar aanbiedingen uitstaan, zowel bij RTL als bij de andere zender. Wat ik daarmee ga doen weet ik niet. Ik heb nu zes weken vakantie, ik ga daar rustig over nadenken.”

Het boeit Joling niet heel erg. “Als ik iets ga doen dan vind ik het prima en als ik niets ga doen vind ik het ook prima. Dat is wel lekker: als je een bepaalde leeftijd hebt en al zo veel gedaan heeft, dan kun je een beetje de krenten uit de pap halen. Dan denk ik: past het bij me en heb ik er nog zin in.”

Dat is wel iets hoor. Als je ouder wordt heb je bijna nergens meer zin in.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen