SBS 6 blaast Jouw Vrouw Mijn Vrouw nieuw leven in

Het was al even bekend dat er aan een nieuw seizoen van Jouw Vrouw Mijn Vrouw gewerkt wordt, maar nu is ook duidelijk wie dat gaat uitzenden: niet RTL 4, die de show groot heeft gemaakt, maar concurrent SBS 6. Dat laat de zender weten. Waar RTL 4 in de afgelopen jaren nog een BN’er-versie op de buis bracht, kiest SBS 6 in deze tijden van BN’er-moeheid voor een gewonemensenversie. “We zijn op zoek naar moeders die eens willen ruilen met een andere gezin“, aldus de zender.

SBS 6 heeft nu een kandidatenoproep lopen. “Zit jij soms met je handen in het haar en wil jij eens ervaren hoe het bij een ander gezin eraan toegaat? Of run jij het ideale huishouden en wil je dat juist graag aan een ander gezin laten zien? Geef je dan nu op…maar let op: ook jouw gezin wordt tijdelijk ‘overgenomen’ door een andere moeder!

Jouw Vrouw Mijn Vrouw is een echte tv-klassieker. RTL 4 wist in 2004 niet wat het overkwam toen ze de Nederlandse versie van Wife Swap op de buis bracht: op een gegeven moment keken er op een reguliere maandagavond meer dan 1,7 miljoen mensen naar de realityshow.

De laatste keer dat er een serie van het programma op de buis was, was in 2013: dat was de veelbesproken VIP-versie.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen