Jouw Vrouw Mijn Vrouw weer terug op de buis

Het is inmiddels een echte tv-classic: Jouw Vrouw Mijn Vrouw. RTL 4 wist in 2004 niet wat het overkwam toen ze de Nederlandse versie van Wife Swap op de buis bracht: op een gegeven moment keken er op een reguliere maandagavond meer dan 1,7 miljoen mensen naar de realityshow. De laatste keer dat er een serie van het programma op de buis was, was in 2013: dat was de veelbesproken VIP-versie. Maar nu komt de televisiedino terug, niet met BN’ers, maar met ‘gewone Nederlanders’.

Producent Zodiak Nederland is op zoek naar kandidaten. “Voor een nieuw seizoen van Jouw Vrouw Mijn Vrouw zijn wij op zoek naar moeders die eens willen ruilen met een andere gezin.

Zit jij soms met je handen in het haar en wil jij eens ervaren hoe het bij een andere familie eraan toegaat? Of run jij het ideale huishouden en wil je dat juist graag aan een ander gezin laten zien? Geef je dan nu op…maar let op: ook jouw thuis wordt tijdelijk overgenomen door een andere vrouw!“, luidt de oproep.

Het is overigens niet bekend of een vrouwenruilprogramma anno 2018 eigenlijk nog wel kan, maar misschien kunnen Sunny Bergman en haar vriendinnen daar duidelijkheid over geven.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen