Sander Hoogendoorn volgt Domien op bij NPO 3FM

Sander Hoogendoorn volgt Domien Verschuuren op als de ochtendspits-dj en daarmee het boegbeeld van NPO 3FM. Dat heeft de noodlijdende zender zojuist laten weten. Hoogendoorn is vanaf 3 september elke werkdag tussen zes en negen uur ’s ochtends te horen op de zender. “Een eigen ochtendshow op 3FM. Dit voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen! Dan wil ik wel het Kroatië worden van de ochtend: niet de populairste, maar wel de leukste!“, reageert hij.

Peter de Vries, hoofd van de 3FM-programma’s van BNNVARA, zegt: “We zijn als BNNVARA ongelooflijk trots dat we de ochtend op 3FM invullen met een talent uit eigen gelederen.”

Sander is voor ons de belichaming van 3FM: hij ademt muziek, is enorm creatief en heeft een bak energie. Daarbij voelt hij de luisteraar van 3FM als geen ander aan. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ochtendshow een uniek geluid gaat neerzetten.

Sander Hoogendoorn begon in 2011 bij BNN met de Croissandershow in de weekendochtenden op 3FM. Datzelfde jaar ontving hij de Marconi Award voor aanstormend talent. In de jaren erna presenteerde hij Sanderdaynight op de zaterdagavond, Freaknacht van vrijdag op zaterdag en That’s Live op de zaterdagavond.

Vanaf augustus 2015 nam hij de weekenden van 12.00 tot 14.00 voor zijn rekening en sinds november 2016 is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen tussen 18.00 en 21.00 uur.

Eind 2017 zat Sander samen met Domien Verschuuren en Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen