RTL 7 gaat verder met Voetbal Inside

RTL 7 gaat ondanks het vertrek van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gewoon verder met Voetbal Inside. Hoe het voetbalplatform van de zender er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Dat heeft de zender laten weten. Het vertrek van het VI-trio is een mokerslag voor RTL 7; Voetbal Inside was het enige goed scorende programma van de zender. De heren gaan bij Veronica verder onder de naam Veronica Inside, maar tegelijkertijd blijft ook Voetbal Inside gewoon bestaan.

Johan Derksen onthulde gisteren in de laatste aflevering van VI Oranje Blijft Thuis dat RTL met een vervanger komt van Voetbal Inside. Meer details verklapte hij daar niet over.

Gevraagd of dit klopt, laat een woordvoerder van RTL weten: “Het voetbalplatform van RTL heet Voetbal Inside, waaronder ook het tv-programma valt. Ook na de overstap van de mannen blijft het merk Voetbal Inside gewoon bestaan. Meer details worden de komende maanden duidelijk.

De enige pilaar die RTL 7 overhoudt is de Europa League. Daaromheen zal de zender proberen om de kijker vast te houden met voetbalgerelateerde programmering.

Het is niet uitgesloten dat Humberto Tan terugkeert naar RTL 7 en naar sporttelevisie. Ook de naam van Marcel Maijer wordt veelvuldig genoemd.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen